Θέλει σκορ πρόκρισης…

Η ΑΕΚ ρίχνεται στην... μάχη της Ευρώπης και φιλοξενεί την Ντιναμό Τιφλίδας (21.45). Χιμένεθ:"Θα πεθάνω μαζί τους"

Η ΑΕΚ ρίχνεται στην… μάχη της Ευρώπης και φιλοξενεί την Ντιναμό Τιφλίδας (21.45) στο ΟΑΚΑ,, ψάχνοντας σκορ πρόκρισης. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 20 παίκτες της ΑΕΚ που συγκροτούν την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας. Οι Κοντοές, Γκερέιρο, Χέλγκασον έμειναν εκτός, για το αυριανό ματς του ΟΑΚΑ, ενώ επίσης αποκλείστηκαν οι Μπερνς, Αγκιρίμπα.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γεωργέας, Μάκος, Λαγός, Μανωλάς, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Τσουκαλάς, Μπέλεκ, Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Γκούντγιονσεν, Κάλα, Κάρλος

Ο Χιμένεθ, από την πλευρά του, φρόντισε να αναλύσει όσο μπορεί περισσότερο τον αντίπαλο και να επιστήσει την προσοχή των παικτών του στην κόντρα επίθεση και σε καμία περίπτωση να μη υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Δεν θέλει με τίποτα η άμυνα να δεχθεί γκολ εν όψει της ρεβάνς και ζήτησε ηρεμία στο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του.

Είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και ο μόνος «πονοκέφαλος» που έχει μέχρι στιγμής, είναι το ποιος εκ των Λεονάρντο ή Σιαλμά θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης, αφού οι υπόλοιποι παίκτες φαίνεται πως έχουν ήδη «καπαρώσει» τις θέσεις τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.