Χωρίς τρεις κόντρα στην Καρπάτι

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με την Καρπάτι Λβιβ (21.00, Novasports1). Μπόλονι: "Δύσκολη αποστολή"

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή, πρώτη για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αναμέτρηση με την Καρπάτι Λβιβ (21.00, Novasports1).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, μέρος του οποίου παρακολούθησε και ο Θόδωρος Ζαγοράκης με το μικρό γιο του, ο Λάσλο Μπόλονι γνωστοποίησε την αποστολή. Δε συμπεριλήφθησαν σε αυτήν οι τραυματίες Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Θανάσης Παπάζογλου και Βλάνταν Ιβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Γεωργιάδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Τσουκαλά, Φωτάκη, Χαλκιά, Αρίας, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Με την γνωστή συνταγή
Όσον αφορά το σχήμα και τους έντεκα που θα παρατάξει ο Μπόλονι στο παιχνίδι με την Καρπάτι δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και έτσι ο Κρέσιτς αναμένεται να είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Λίνο αριστερά και ‘Ετο δεξιά στα άκρα της άμυνας, σέντερ μπακ οι Κοντρέρας και Τσιρίλο, οι Γκαρσία και Αρίας αμυντικοί μέσοι, σε επιτελικό ρόλο ο Λαζάρ, αριστερά στην επίθεση ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Φωτάκης και στην κορυφή της γραμμής κρούσης ο Αθανασιάδης.

*** Την Τετάρτη το βράδυ, συναντήθηκαν ο ισχυρός άντρας της Κέρκυρας Νίκος Λυράκης με τον Λευτέρη Σακελλαρίου για να συζητήσουν τη συνεργασία τους στο νησί των Φαιάκων.

*** Ο Βιερίνια βρέθηκε την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει για την επίθεση-ληστείας που δέχθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.