Πίστη για την πρόκριση (video)

Στην παραθαλάσσια μεγαλούπολη του Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει τις βάσεις πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ... Φερέιρα: "Νίκη για εξιλέωση"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ
Επόμενος σταθμός Τελ Αβίβ για το Τριφύλλι… Στην παραθαλάσσια μεγαλούπολη του Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει τις βάσεις πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και απέναντι στην Μακάμπι το βράδυ της Πέμπτης στο κατάμεστο Μπουμφιλντ Στάντιουμ οι Πράσινοι αναζητούν…εξιλέωση για τον πικρό αποκλεισμό από την Οντένσε.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα σε μια …μαραθώνια συνέντευξη τύπου, μίλησε για τον στόχο πρόκρισης, δεν άνοιξε τα …αγωνιστικά χαρτιά του, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος και ανέλυσε λεπτομερώς την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία… Έστειλε σαφέστατο μήνυμα στους παίκτες του και περιμένει να δει την ομάδα του βελτιωμένη και πειθαρχημένη κόντρα στους φιλόδοξους Ισραηλινούς.
 
Ίδια “θολή” εικόνα και στην προπόνηση του Τριφυλλιού στο Μπλουμφιλντ Στάντιουμ. Δίτερμα με …δεκάδες μπερδεμένες, αφού στη μια πλευρά αγωνίστηκαν οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο, Μαυρίας, Κλέιτον, Κουίνσι, Κατσουράνης και Πετρόπουλος, ενώ στην άλλη δεκάδα ο Πορτογάλος είχε επιλέξει τους Τζόρβα, Σιμάο, Καντέ, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Ζέκα, Καραγκούνη, Λέτο, Νίνη και Τοτσέ.

Ο Ίβηρας τεχνικός δεν αποκάλυψε πλάνα ενδεκάδας, ωστόσο σύμφωνα με όσα έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Τζόρβα για τη θέση του τερματοφύλακα, αν και στο μυαλό του Πορτογάλου στριφογυρνά και η λύση Κοτσώλη. Στην άμυνα Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ και Μπουμσόνγκ είναι στα πλάνα του Φερέιρα, ενώ στη μεσαία γραμμή ο Βιτόλο ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είναι το φαβορί για τη θέση του αμυντικού χαφ. Νίνης και Κατσουράνης θα συμπληρώσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ.

Η …ζέστη και η υγρασία είναι μείγμα …ταλαιπωρίας και ένα επιπλέον εμπόδιο που θα χρειαστεί να ξεπεράσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για …δείγμα, αφού οι υπεύθυνοι της Μακάμπι Τελ Αβί ανακοίνωσαν το επίσημο σολντ άουτ. Περισσότεροι από 14.000 θεατές θα βρίσκονται στις εξέδρες του Μπλουμφιλντ που θυμίζει…Ριζούπολη, περίπου 30 οπαδοί του Τριφυλλιού θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και ανάμεσα τους ένας …Ισραηλινός. Ο συμπαθέστατος Σίμον, είναι κάτοικος Τελ Αβίβ και οπαδός του Παναθηναϊκού! Ταξιδεύει στην Ελλάδα αποκλειστικά για να παρακολουθήσει αγώνες των Πρασίνων και βρέθηκε στην προπόνηση του Τριφυλλιού στο Μπλουμφίλντ για να αποθεώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι των Πρασίνων φρόντισαν να τον κάνουν ακόμα πιο χαρούμενο, αφού του δώρισαν το εισιτήριο για τον αγώνα στις θέσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού και φανέλες του Τριφυλλιού…

Ο Ιβανίρ και οι παίκτες του απέφευγαν τις τελευταίες ημέρες τα μεγάλα λόγια, ωστόσο στην συνέντευξη τύπου τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάει…μακριά. Οι Ισραηλίτες έχουν ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις της ομάδας τους και περιμένουν πολλά από τη Μακάμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο τεχνικός της ομάδας του λαού ετοιμάζει ενδεκάδα με επιθετικό προσανατολισμό. Ο Μότι Ίβανιρ σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις θα χρησιμοποιήσει τους Χάιμοφ, Βέρεντ, Παβιτσεβιτς, Νιβάλντο, Γιένι, Ντάχαν, Λόγκασι, Μαντονγιάνιν, Μίχα, Ατάρ και Κολαούτι, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο έμπειρος Ιτζχάκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.