Κονόνοφ: «Δεν θα επηρεαστούμε»

Σίγουρος πως η Καρπάτι Λβιβ θα παρουσιαστεί έτοιμη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Όλεχ Κονόνοφ.

Σίγουρος πως η Καρπάτι Λβιβ θα παρουσιαστεί έτοιμη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Όλεχ Κονόνοφ. Ο τεχνικός των Ουκρανών υπογράμμισε πως παρά την «καυτή ατμόσφαιρα» που αναμένεται να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι παίκτες του είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Αρχικά, ο Ουκρανός τεχνικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Η ατμόσφαιρα στα ελληνικά και τα τουρκικά γήπεδα δεν διαφέρει από αυτά της Ουκρανίας. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας δεν είναι “χειρότεροι” από ότι οι Τούρκοι και οι Έλληνες. Είναι όμως σε θέση να υποστηρίξουν την ομάδα τους, θα μπορούσα να πω και ακόμη καλύτερα. Δεν νομίζω πως έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Επίσης, ο Κονόνοφ δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με παράδοση στο πρωτάθλημα της χώρας της και παίζει τακτικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανησυχία πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε κανονικά την δουλειά μας ανεξάρτητα από τον αντίπαλό. Θα κάνουμε ότι έχουμε προγραμματίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!