Αισιόδοξος ο Κονάναφ

Την αισιοδοξία του ότι η Καρπάτι Λβιβ μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο Άλεχ Κονάναφ.

Την αισιοδοξία του ότι η Καρπάτι Λβιβ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο Άλεχ Κονάναφ. Ο προπονητής του ουκρανικού συλλόγου χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως σοβαρό αντίπαλο ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στην «Τούμπα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κονάναφ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ:
«Στα πλέι οφ δεν υπάρχουν αδύνατοι αντίπαλοι, αλλά δεν ήταν δυνατόν να ελέγξουμε και την κληρωτίδα. Είναι ξεκάθαρο για μας ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δυνατό τα τελευταία χρόνια και αυτό το γνωρίζουν όλοι».
 
Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:
«Οι Έλληνες οπαδοί μπορούν να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα που δεν είναι εύκολο να την αντέξει κάθε αντίπαλος. Εμείς όμως έχουμε αγωνιστεί σε τέτοιες συνθήκες».
 
Για το αν μπορεί η ομάδα του να αποκλείσει τον “Δικέφαλο του Βορρά”:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ισχυρή ομάδα, ωστόσο εγώ πιστεύω και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μου μπορεί να τον νικήσει. Δε θα είναι απλές οι μάχες στα δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Για μας στόχος στο Europa League είναι να μπούμε στους ομίλους. Θα εξετάσουμε προσεκτικά τον ΠΑΟΚ και θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάμε έτοιμοι στα παιχνίδια με τους Έλληνες. Έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος δεν είναι πολύς, αλλά για μας στην παρούσα φάση προέχει το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα Ουκρανίας και θέλουμε να καλύψουμε το έδαφος».
 
Για τους αγώνες του ουκρανικού πρωταθλήματος που ακολουθούν:
«Το πρώτο ματς που έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα είναι την Κυριακή (7/8) στο Κίεβο με αντίπαλο την Ντιναμό. Ξέρουμε καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Δε φοβόμαστε και θα πάμε για τη νίκη. Μετά, την επόμενη εβδομάδα υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας την Ζόρια Λούχανσκ. Για εμάς, είναι σημαντικές και οι τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Και η Ευρώπη, και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στοχεύουμε να πετύχουμε τα υψηλότερα αποτελέσματα παντού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.