Το Europa League ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition στα κανάλια Novasports

Ο μεγάλος αγώνας ρεβάνς Βαλένθια - Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Europa League είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Βαλένθια – Σεβίλλη, Πέμπτη 01/05, 22:05 Novasports 2 & Novasports 1 HD

Ο μεγάλος αγώνας ρεβάνς Βαλένθια – Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Europa League είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 1η Μαΐου στις 22:05  ζωντανά και αποκλειστικά  και σε High Definition από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες για φάση των «4» του Europa League, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε audio streaming μέσω του www.novasports.gr

Οι Ανδαλουσιανοί της Βαλένθια βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο μετά την ήττα με 2-0 στο «Σάντσες Πιθχουάν» από τους Σεβιγιάνους και θα επιδιώξουν μπροστά στο κοινό τους να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση στο τελικό που θα διεξαχθεί στο Τορίνο, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για να περάσουν εκείνοι και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος  με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις. Ο αγώνας Γιουβέντους – Μπενφίκα θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 3 Μαΐου στις 21:00 από το Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.