Αποστολή δίχως απρόοπτα κι εκπλήξεις

Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας γράφτηκε ο επίλογος της προετοιμασίας για τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League για τη φάση των ομίλων.

Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας γράφτηκε ο επίλογος της προετοιμασίας για τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League για τη φάση των ομίλων.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς με τους συνεργάτες του, με την αρωγή τηλεοπτικοακουστικών μέσων έδειξαν στους ποδοσφαιριστές τους τον επικείμενο αντίπαλο, τις αδυναμίες του αλλά και τα στοιχεία που χρήζουν προσοχής.

Το κυρίως μενού περιείχε ασκήσεις τακτικής σε προσεκτικούς ρυθμού προκειμένου να μην προκύψει επιβάρυνση εν όψει του επερχόμενου αγώνα, επικεντρώνοντας στο τελείωμα των φάσεων και στις στημένες φάσεις. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικεφάλου» ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Λόρενς, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ. Εκτός έμειναν οι Λόπεθ, Κωνσταντινίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Γκαρσία, Κάτσε, Γεωργιάδης, Ολίσε. Ως είθισται, η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο αύριο το πρωί.

Σ’ ότι έχει να κάνει με το πλέον πιθανό σχήμα να ξεκινήσει κόντρα στους ισραηλινούς δεν αναμένονται αλλαγές σε σύγκριση με το αντίστοιχο που παρατάχθηκε στο νικηφόρο αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Οπερ εστί μεθερμηνευόμενον πως κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Χακόμπο, στην αμυντική γραμμή από δεξιά προς τ’ αριστερά θα βρίσκονται οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο. Στο σχηματισμό του 4-4-2, τα δυο αμυντικά χαφ είναι ο Τζιώλης δεξιά, ο Λάζαρ αριστερά. Στα άκρα ελαφρώς πιο προωθημένοι οι Νίνης και Στοχ δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και το δίδυμο των επιθετικών θ’ αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη – Αθανασιάδη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.