Ισπανικός εμφύλιος

Μπορεί να γλίτωσαν τα μεγάλα ταξίδια, ωστόσο πάντα ένας... εμφύλιος είναι ιδιαίτερος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Σεβίλλη φιλοξενεί την Πέμπτη τη Βαλένθια (22:05, Novasports2), με τις δύο ισπανικές ομάδες να θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για τον τελικό.

Μπορεί να γλίτωσαν τα μεγάλα ταξίδια, ωστόσο πάντα ένας… εμφύλιος είναι ιδιαίτερος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Σεβίλλη φιλοξενεί την Πέμπτη τη Βαλένθια (22:05, Novasports2), με τις δύο ισπανικές ομάδες να θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για τον τελικό.

Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας νικήσει τα 12 από τα 15 τελευταία της παιχνίδια, την ίδια ώρα που η Βαλένθια σε αυτό το διάστημα έχει έξι νίκες. Οι “νυχτερίδες” ποντάρουν στην καλή τους φετινή παράδοση απέναντι στη Σεβίλλη, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει απέναντι στους αντίπαλους της. 0-0 έληξε το ματς στην έδρα της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ η Βαλένθια επιβλήθηκε στο Μεστάγια με 3-1 στο β’ γύρο.

Πολλές φορές οι αριθμοί δε λένε τίποτα, ωστόσο αν συγκρίνουμε τις δύο ομάδες θα δούμε πως η Βαλένθια δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες από τη Σεβίλλη (207 τελικές έναντι 165), πετυχαίνει περισσότερα γκολ (23 έναντι 19), ενώ το δοκάρι την έχει σταματήσει συνολικά 10 φορές ως τώρα, ε αντίθεση με το σύλλογο της Ανδαλουσίας που έχει “σημαδέψει” το δοκάρι τέσσερις φορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.