Στο ύψος της η «Κυρία» (video)

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε, αλλά διπλασίασε τις νίκες της επί της Λιόν και με το 2-1 επί των Γάλλων στο Τορίνο πήρε την πρόκριση για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε, αλλά διπλασίασε τις νίκες της επί της Λιόν και με το 2-1 επί των Γάλλων στο Τορίνο πήρε την πρόκριση για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ. Το γρήγορο γκολ του Αντρέα Πίρλο με ακόμη ένα απευθείας φάουλ στο 4′ φάνηκε να γέρνει οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των «μπιανκονέρι» που είχαν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Ζερλάν».

Ο Μπριάντ, ωστόσο, κατάφερε να νικήσει τον Μπουφόν στο 18′ με μια περίεργη κεφαλιά και να βάλει και πάλι τους φιλοξενούμενους στο «κόλπο». Η Λιόν πήρε θάρρος, πήρε και χώρο από τους Ιταλούς και είχε κάποιες φάσεις που θα μπορούσε να σκοράρει ξανά και να φέρει τα σύννεφα πάνω από το «Γιουβέντους Στέιντιουμ».

Το 1-1 έμεινε, όμως, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος η «Κυρία» έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πιθανότατα καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα. Κράτησε την μπάλα, έκλεισε την άμυνά της κι αφού ένα γκολ του Τέβες ακυρώθηκε σωστά στο οφσάιντ, το άγχος έφυγε οριστικά στο 68′.

Ο Μαρκίζιο σούταρε έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ουμτιτί και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λόπες. Μ’ αυτό το γκολ η ομάδα του Κόντε σφράγισε την πρόκριση και έκανε το προτελευταίο βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο «σπίτι» της.

Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες, Πίρλο, Βιδάλ (75′ Πογκμπά), Μαρκίζιο, Ίσλα, Ασαμόα, Τέβες (78′ Τζιοβίνκο), Βούτσινιτς (60′ Γιορέντε)

Λιόν (Γκαρντ): Άντονι Λόπες, Μπεντίμο, Κονέ, Ουμτιτί, Μαλμπράνκ (76′ Ντανίκ), Μβουεμπά, Γκοναλόν, Φερί, Τολισό, Μπριάντ (70′ Ν’ Τζιέ),. Λακαζέτ (70′ Γκομίς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.