Xάαρ: «Επικίνδυνοι Σαλπιγγίδης και Στοχ»

Αποστολή Ολλανδία: Ευγένιος Δαδαλιάρας Τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ με τους «επικίνδυνους» Μίροσλαβ Στοχ και Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα πρέπει να προσέξει η Άλκμααρ σύμφωνα με τον Μάρτιν Χάαρ.

Αποστολή Ολλανδία: Ευγένιος Δαδαλιάρας

Τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ με τους «επικίνδυνους» Μίροσλαβ Στοχ και Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα πρέπει να προσέξει η Άλκμααρ σύμφωνα με τον Μάρτιν Χάαρ.

Ο εκτελών χρέη υπηρεσιακού προπονητή των Ολλανδών μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκέρτιαν Φερμπέικ, τόνισε ότι το παιχνίδι της Πέμπτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους γηπεδούχους.

Ο Χάαρ περιμένει τον ΠΑΟΚ να παίξει αμυντικά και να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις.

«Έχουμε παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ. Είναι μία καλή ομάδα που μπορεί και να πρεσάρει αλλά και να παίξει καλά στην αντεπίθεση. Έχει επικίνδυνους επιθετικούς όπως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Μίροσλαβ Στοχ που περιμένουν την ευκαιρία να βγουν στην αντεπίθεση. Αυτοί τελειώνουν πολύ καλά τις φάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για μία ομάδα που θα την κερδίσουμε εύκολα», είπε ο Χάαρ και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ θα παίξει διαφορετικά από την PSV, πιο αμυντικά και με περισσότερη δύναμη. Οι ομάδες της Νότιας Ευρώπης κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη. Εμείς όμως είμαστε αρκετά έμπειροι για να το χειριστούμε».

Όπως τόνισε ο Χάαρ, η Άλκμααρ δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της στο αυριανό ματς: «Η Άλκμααρ παίζει πάντα επιθετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιτίθεται στα τυφλά. Αν χρειαστεί πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Ο τεχνικός της Άλκμαρ πρόσθεσε ότι δεν έχει άγχος λόγω της παρουσίας του στον πάγκο ως υπηρεσιακός μαζί με τον γιό του Ντένις: «Όχι, δεν έχω παραπάνω άγχος. Νιώθω την ένταση του ανταγωνισμού και θέλω να κερδίσω».

Τέλος, δεν θέλησε να σχολιάσει την αποπομπή του Φερμπέικ: «Έχουμε συμφωνήσει εσωτερικά με τον σύλλογο να μην αναφερθούμε σε αυτό. Αυτό που μετράει είναι ότι ο σύλλογος βρίσκεται πάνω απ’ όλα».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Χάαρ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προλάβει τελικά την αναμέτρηση ο Μάρκους Χένρικσεν.

Μάρτενς: «Θα παίξουμε επιθετικά»

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο μεσοεπιθετικός της Άλκμααρ Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί όπως πάντα επιθετικά.

«Η προετοιμασία μας είναι ίδια όπως για οποιονδήποτε άλλο αγώνα. Οι νέοι προπονητές άλλαξαν μόνο μερικές λεπτομέρειες.

Παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε να δείξουμε επιθετική διάθεση. Κάναμε καλή αρχή στον όμιλο και θέλουμε να τη συνεχίσουμε.

Απέναντι στην PSV το Σάββατο δείξαμε ότι έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας και αυτό μας βοήθησε», είπε ο 29χρονος Βέλγος, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει περισσότερη πίεση στην ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή:

«Σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε υπάχει πίεση. Με την Αϊντχόφεν θέλαμε να απαντήσουμε μετά την ήττα από τη Ναϊμέγκεν. Τώρα θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την καλή δουλειά που έγινε με την Αϊντχόφεν. Υπάρχει ένταση αλλά είναι υγιής».

Ο ίδιος ο Μάρτενς, ο οποίος πέρασε μία δύσκολη σεζόν πέρσι λόγω τραυματισμών, πλέον είναι στο 100% και το απολαμβάνει: «Έχω μείνει κι εγώ έκπληκτος. Δεν νιώθω καμία ενόχληση, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσω το πόδι από το γκάζι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.