Τα ταξίδια προβληματίζουν τον Φερμπέικ

Προβληματισμένος με τα μακρινά ταξίδια που πρέπει να κάνει η Άλκμααρ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ δηλώνει ο προπονητής της Γκέρτιαν Φερμπέικ.

Προβληματισμένος με τα μακρινά ταξίδια που πρέπει να κάνει η Άλκμααρ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ δηλώνει ο προπονητής της Γκέρτιαν Φερμπέικ.

Αφού συνήλθε από το παρ’ ολίγον σοκ του αποκλεισμού από τον Ατρόμητο το μεσημέρι της Παρασκευής, ο τεχνικός της ΑΖ σχολίασε την κλήρωση αποποιούμενος τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του.

«Μέσα σε μισή ώρα γέρασα τρία χρόνια. Η αδρεναλίνη κυλούσε στο λαιμό μου, σε ένα περίεργο ματς όπου τελικά γλιτώσαμε», είπε αρχικά ο Φερμπέικ για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες και στη συνέχεια σχολίασε τον όμιλο: «Έχουμε να κάνουμε δύσκολα ταξίδια , ειδικά στο Ισραήλ και στο Καζακστάν. Επίσης απ’ ότι ξέρω υπάρχει διαφορά τριών ωρών με το Καζακστάν. Ωστόσο δεν έχουμε παράπονο και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στους ομίλους. Αν δει κανείς τα μπάτζετ των αντιπάλων μας θα διαπιστώσει ότι δεν είμαστε φαβορί, αλλά ούτε όμως πως δεν έχουμε και καμία ελπίδα. Όλες είναι καλές ομάδες και σίγουρα αποτελεί πρόκληση για να τερματίσουμε πρώτοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.