Μεντιλίμπαρ: «Μετά την Άστον Βίλα πιστέψαμε ότι μπορούμε…»

Ο Χοσέ Λουίς μεντιλίμπαρ μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ, επεσήμανε ότι όταν ήρθε η πρόκριση επί της Άστον Βίλα, ήρθε και η πίστη για το τρόπαιο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε στην «Durangaldeko Telebista» εφ’ όλης της ύλης και αποκάλυψε πότε ο Ολυμπιακός πίστεψε στο τρόπαιο.
«Όσο καλός και να είσαι, εάν αυτοί που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι μαζί σου, δεν καταλαβαίνουν αυτά που ζητάς και δεν έχουν ποιότητα, τότε δε μπορείς να κάνεις τίποτα» είπε αρχικά ο αναμορφωτής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όταν συζητώ με έναν ποδοσφαιριστή σημαίνει ότι πιστεύω σε αυτόν και θέλω να τον κάνω να το καταλάβει. Όταν όμως δεν ασχολούμαι με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή, τότε αυτό είναι και κακό και έχει να κάνει με αυτόν τον ίδιο. Εάν δε σε απολύσουν, τότε δε θεωρείσαι προπονητής. Μετά την πρώτη απόλυση, είσαι και επίσημα προπονητής».
Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Θρύλου αποκάλυψε ποια ήταν η κρίσιμη καμπή, προκειμένου να πιστέψουν όλοι στον σύλλογο ότι μπορεί να κατακτηθεί ο ευρωπαϊκός τίτλος: «Αυτό που μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το Conference ήταν η πρόκριση επί της Άστον Βίλα, της τέταρτης καλύτερης ομάδας της Αγγλίας για φέτος».

Για τα… μεθεόρτια, σχολίασε: «Όταν ήμασταν στο δημαρχείο για τους πανηγυρισμούς μου ζητήθηκε να πω κάτι στον κόσμο. Εγώ μιλάω μόνο ισπανικά και αποφάσισα να πω ”να ζήσουν οι μανάδες, που έκαναν εσάς του Έλληνες”».

Τέλος, ο 63χρονος προπονητής εξέφρασε τη ευγνωμοσύνη του στη Σεβίλλη, τονίζοντας τον ρόλο που έπαιξε και ήρθε τελικά στον Ολυμπιακό: «Πάντα θα είμαι υπερευγνώμων στην Σεβίλλη, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία τόσο του να κατακτήσω έναν ευρωπαϊκό τίτλο όσο και να μπορέσω να πάω στον Ολυμπιακό. Εάν δεν υπήρχε η Σεβίλλη, δε θα υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Το ποδόσφαιρο είναι για τους ποδοσφαιριστές. Δεν κάνει ποτέ τη δουλειά ο προπονητής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.