Ιστορικός Ελ Κααμπί – Ο πρώτος μετά τον Μήτρογλου

Απίθανος Ελ Κααμπί, έκανε χατ τρικ στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άστον Βίλα. Πρώτος μετά τον Μήτρογλου.

Ιστορική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, σημειώνοντας χατ τρικ στον ημιτελικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άστον Βίλα. Ο Μαροκινός σκόραρε τα τρία πρώτο γκολ της ομάδας του, για το 3-2, πριν ο Έσε σκοράρει το τελικό 4-2. Αυτό ήταν το παρθενικό του στην Ευρώπη με τους Πειραιώτες, για τον άνθρωπο που φέτος έφτασε τα 11 σε Europa League και Europa Conference League. Έγινε έτσι ο πρώτος με διψήφιο αριθμό τερμάτων στην Ιστορία της ομάδας, ενώ συνολικά μετράει 13, αν προσθέσουμε και τα δύο των προκριματικών του καλοκαιριού, απέναντι στην Τσουκαρίτσκι.

Παράλληλα, σημείωσε τρία τέρματα έπειτα τον Κώστα Μήτρογλου και τη σεζόν 2013-14. Εκείνη τη σεζόν, στις 2 Οκτωβρίου 2013, ο Έλληνας φορ είχε πετύχει και τα τρία γκολ της ομάδας του στο 3-0 επί της Άντερλεχτ στο Βέλγιο (17′, 56′, 72′) για τους ομίλους του Champions League. Πριν από αυτόν, ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, το 2002-03, στο 6-2 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν (44′, 64′ πεν., 73′) .

Πριν από αυτόν, ήταν ο Μπεν Κρίστενσεν, στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 1993-94 κόντρα στην Τενερίφη, στο εντός έδρας 4-3 της ομάδας του στη ρεβάνς της ήττας με 2-1. Τέλος, ο Μάικ Γαλάκος είχε σημειώσει τρία τέρματα στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου απέναντι στην Αντερλεχτ, έπειτα την ήττα 5-1, τη σεζόν 1974-75. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-0 με τον Γαλάκο να σκοράρει όλα τα γκολ, αλλά να μην μπορεί να δώσει την πρόκριση. Κάτι που φυσικά, δε θέλουν να συμβεί φέτος, έπειτα και το σπουδαίο 4-2 με το χατ τρικ του Ελ Κααμπί απέναντι στην Άστον Βίλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.