Μεντιλίμπαρ: «Να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση»

Το μήνυμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εν όψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ (18/04, 22:00) στην Τουρκία μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έστειλε μήνυμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το τι διαφορετικό θα δούμε από τον Ολυμπιακό αύριο και το 60λεπτο του πρώτου αγώνα:«Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε έρθει σίγουρα με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι».

Για το ποιοι θα ξεκινήσουν τον αγώνα: «Όπως σας έχω πει ξανά δεν θα αλλάξει η ιδέα μας. Δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Με έναν τρόπο ή άλλον προσπαθείτε να μάθετε ποιοι θα παίξουν. Δεν θα σας πω».

Για τις αλλαγές της Φενέρ και το πώς τη βελτίωσαν στο πρώτο ματς:«Πιστεύουμε πώς αυτό που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ήταν το πέναλτι που μας επηρέασε και άλλαξε την εικόνα. Αυτό πραγματικά άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού».

Για το πώς θα προετοιμάσει τους παίκτες του:«Το μόνο που τους έχω πει είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να μην σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους είτε παίζουν εντός και είτε εκτός έδρας».

Ενώ συνέχισε: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση. Αυτή που θα δείξει περισσότερη δύναμη θα πάρει τον τίτλο. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε με κάθε σεβασμό στη Φενέρ. Έχουμε δουλέψει πολύ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε παίξει εμείς και είχε ξεκουραστεί η Φενέρ. Οι σύλλογοι είναι προετοιμασμένοι. Με αυτήν την έννοια δεν υπάρχει πλεονέκτημα. Όποιος έχει παραπάνω συγκέντρωση θα τα καταφέρει».

Για τον Ποντένσε και την επάνοδό του: «Είμαι πολύ ανυπόμονος. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ανυπομονώ να παίξω και να τα δώσω όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.