Μπριζ: Το μήνυμα της ομάδας για τους Βέλγους ταξιδιώτες

Οδηγίες προς τους φίλους της βελγικής ομάδας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη εξέδωσαν οι άνθρωποι της Μπριζ

Από το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν ξεκινήσει οι αφίξεις των Βέλγων φίλων της Μπριζ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Βέλγων προς τις Ελληνικές Αρχές, ο αριθμός τους αναμένεται να φτάσει τους χίλιους τριακόσιους, με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών να φιλοξενείται στη ‘θύρα 8’ του γηπέδου της Τούμπας κι έναν πολύ μικρότερο στα επίσημα.

Σε ανακοίνωση για όλους αυτούς προχώρησε η βελγική ομάδα σημειώνοντας τα παρακάτω: «Πέμπτη βράδυ, οι Μαύροι και Μπλε υπερασπίζονται το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη με έπαθλο ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Conference League. Θα κάνεις το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη; Τότε να είσαι προσεκτικός και διάβασε με προσοχή τις ακόλουθες πληροφορίες.

Περισσότεροι από χίλιους υποστηρικτές της Μπριζ θα αφιχθούν επί ελληνικού εδάφους τις επόμενες ώρες. Από πριν έχει δοθεί η συμβουλή να μη φοράτε ρούχα με διακριτικά ή χρώματα της ομάδας εκτός γηπέδου και να κυκλοφορείτε σε ομάδες ως επί το πλείστον. Την ημέρα του αγώνα, ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να συγκεντρωθούν εκεί. Η οδός είναι η ‘Κουντουριώτου 1’ την οποία και μπορείτε να προσεγγίσετε μέσω της κεντρικής πύλης στην οδό Σαλαμίνος.

Για να βρεθείτε εκεί θα πρέπει να έχετε ένα ισχύον εισιτήριο της αναμέτρησης και την ταυτότητά σας. Να είστε εκεί στις 18:00, τοπική ώρα, καθώς τα λεωφορεία που θα βρίσκονται εκεί θα εκκινήσουν μία ώρα μετά για να σας μεταφέρουν στο γήπεδο υπό αστυνομική συνοδεία. Το ίδιο ισχύει και για άτομα με κινητική προβλήματα που επίσης θα επιβιβαστούν στα ίδια λεωφορεία με σχετική μέριμνα που θα υπάρχει στο σημείο συνάντησης.

Γήπεδο Τούμπας

Το γήπεδο της Τούμπας θα είναι κατάμεστο καθώς έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια. Περισσότερα από 28.000 εισιτήρια έχουν ‘εξαφανιστεί’. Η είσοδός σας στην κερκίδα θα γίνει μέσω της ‘θύρας 8’. Θα υπάρχουν διαθέσιμοι αποθηκευτικοί χώροι αλλά σας συνιστούμε να πάτε στο γήπεδο έχοντας μαζί σας μόνον το εισιτήριο και την ταυτότητά σας. Το κυλικείο, το οποίο κλείνει δέκα πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, δε σερβίρει αλκοόλ και ο τρόπος πληρωμής είναι μόνον με τραπεζική κάρτα. Φορτιστές, σακίδια πλάτης και τσάντες επίσης δεν επιτρέπονται.

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να καλέσετε στους τοπικούς αριθμούς 2310-397-331 και 2310-397-300, όπως επίσης και στον αριθμό γενικής ανάγκης 112».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.