Ολυμπιακός: Η “άνοιξη” του Τζολάκη (videos)

Ο Κωνσταντής Τζολάκης πατάει σε κάθε παιχνίδι πιο δυνατά κάτω απ' τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Τα ματς που έρχονται και το μεγάλο στοιχημα!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη Φενερμπαχτσέ με τη διαφορά τερμάτων που επιθυμούσε, ωστόσο έστω και το 3-2 είναι ένα αποτέλεσμα που στέλνει τους Πειραιώτες ως “αφεντικά” της σειράς στην Κωνσταντινούπολη την προσεχή Πέμπτη (18/04). Οι “ερυθρόλευκοι” σε γενικές γραμμές παρουσίασαν ένα σπουδαίο πρόσωπο κόντρα στους Τούρκους, ωστόσο αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση του Κωνσταντή Τζολάκη. Ο 21ετών πορτιέρε έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και απ’ τις 14 Μαρτίου και τη μεγάλη πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπερασπίζεται επάξια την εστία του Ολυμπιακού.

Ο Τζολάκης βίωσε μια σεζόν στην οποία πήρε ελάχιστες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως πρώτος ο Καρβαλιάλ του έδωσε ευκαιρία στο ματς της 18ης αγωνιστικής απέναντι στην Κηφισιά και αμέσως μετά φόρεσε γάντια βασικού στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας με αντίπαλο τον Βόλο. Οπότε ο Τζολάκης μπήκε στα βαθιά με μηδενική αγωνιστική ροή, ωστόσο έχει δείξει σταθερότητα μέχρι στιγμής. Κόντρα στη Φενερμπαχτσέ είχε μάλιστα σημαντικές επεμβάσεις και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση του νικηφόρου αποτελέσματος, έστω και με βραχεία κεφαλή.

Στα δύο γκολ που πέτυχαν οι Τούρκοι δεν είχε ευθύνη. Ο Τζολάκης, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν, έχει δουλέψει εξαιρετικά τα προηγούμενα χρόνια, άδραξε και την παραμικρή ευκαιρία, κέρδισε πλούσιες παραστάσεις δίπλα σε ικανότατους τερματοφύλακες (Σα, Βατσλίκ, Πασχαλάκης) και διανύει τη μέχρι στιγμής πιο έμπειρη φάση της καριέρας του που ακόμα βρίσκεται στο ξεκίνημα. Το παιχνίδι με τη Φενέρ ήταν ίσως το σημαντικότερο και το πλέον απαιτητικό για τον Τζολάκη και όπως όλα δείχνουν ο Μεντιλίμπαρ θα του δώσει το χρίσμα και στο Σουκρού Σαράτσογλου. Να σημειώσουμε πως ο Τζολάκης μετράει 38 ματς με τον Ολυμπιακό, εκ των οποίων έχει κρατήσει σε 16 ματς ανέπαφη την εστία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.