Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του» (photo&video)

Ο... πρεσβύτερος Λουτσέσκου μίλησε για την παρουσία του στο ματς του UECL της περασμένης Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός πως σε κάθε δύσκολο αγωνιστικό σταυροδρόμι του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δηλώνει «παρών», είτε η παρουσία του γίνεται αντιληπτή από τον πολύ κόσμο, είτε όχι.

Την περασμένη Πέμπτη έγινε αντιληπτός από τον κόσμο στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και βρέθηκε λόγω της δύσκολης και χωρίς «αύριο» αναμέτρησης του «Δικεφάλου» κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στον 2ο αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των «16» του UEFA Europa Conference League.

Εκείνο το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα με τη θριαμβευτική πρόκριση του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του, αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, όμως λίγες μέρες μετά αποδέχτηκε την πρόσκληση της ρουμανικής ιστοσελίδας prosport.ro μιλώντας σχετικά.

Όπως σημείωσε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να είμαι μαζί του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο, το 2-0 της κροατικής ομάδας ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα, όπως και έγινε. Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί».

Μιρτσέα Λουτσέσκου

Για να προσθέσει: «Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια. Δε χρειαζόταν να με προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.