Άστον Βίλα – Άγιαξ 4-0: Εύκολη πρόκριση

Η Άστον Βίλα, δεν είχε πρόβλημα να αποκλείσει τον Άγιαξ στο «Βίλα Παρκ» και να επιστρέψει σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ του 1997-98.

Οι δύο ομάδες, είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 0-0 στο Άμστερνταμ, όμως οι «βίλανς» αποδείχτηκαν πολύ δύσκολος αντίπαλος στη ρεβάνς για την ομάδα του Τζον Φαν’ τ Σχιπ, που είχε κορυφαίο τον Ντόουγκλας Λουίζ.

Στο 25ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος μέσος, εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ουότκινς, έκανε το 1-0 με επιβλητική κεφαλιά, οκτώ λεπτά πριν ο Άγγλος επιθετικός, αποχωρήσει πρόωρα λόγω τραυματισμού.

Η αλλαγή του, δεν πτόησε τους «βίλανς», αλλά ούτε και τον Λουίζ, ο οποίος στο 60ό λεπτό, «σέρβιρε» και το 2-0 στον Μπέιλι, που τελείωσε τη φάση με υπέροχη προσπάθεια.

Στο 66′, ο Άγιαξ έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Μάνσβερκ, με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Ντουράν, ο οποίος στο 75′, «καθάρισε» οριστικά ματς και πρόκριση, με ωραίο σουτ.

Το «κερασάκι στην τούρτα», έβαλε στο 81ο λεπτό ο Ντιαμπί.

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνες – Κας, Κάρλος (74′ Λανγκλέ), Τόρες, Μορένο – Μπέιλι (74′ Ιροεγκμπούναμ), ΜακΓκιν, Λουίζ (83′ Κέλιμαν), Ρότζερς (46′ Τίλεμανς) – Ντιαμπί, Ουότκινς (33′ Nτουράν).
Άγιαξ (Φαν’τ Σχιπ): Ράμαϊ – Σούταλο (68′ Γκάι), Καπλάν (39′ Άκπομ), Χάτο – Ρενσχ (79′ Ταχίροβιτς), Χέντερσον, Μάνσβερκ, Σόσα – Χλίνσον, Τέιλορ – Μπρόμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.