Κουλιεράκης: “Ήταν ματς καριέρας για μένα!” (video)

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δήλωσε ότι έκανε το παιχνίδι της καριέρας του ως τώρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης (14/3) στην Τούμπα, όπου οι "ασπρόμαυροι" πήραν την πρόκριση στους "8" του ECL

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης (14/3) στην Τούμπα, από την οποία οι “ασπρόμαυροι” έφυγαν με την πρόκριση για τους “8” τους ECL. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος δεν έκρυψε ότι αυτό που του εντυπώθηκε στο μυαλό είναι ότι έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του!

Αρχικά, δήλωσε στην Cosmote TV: “Με την εικόνα μας μέσα στο παιχνίδι, το πάθος και την ενέργεια, το σκορ έτσι όπως ήρθε, μπορεί να καταλάβει τι έγινε σήμερα και κάποιος που δεν έχει δει το ματς!”

Ερωτώμενος για τη δική του απόδοση, είπε: “Ήταν ματς καριέρας! Ήταν ίσως από τα καλύτερά μου!”

Κι όσο για του πού οφείλεται η απόδοση του ΠΑΟΚ, τόνισε: “Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα με τα κακά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ ότι περάσαμε την κακή περίοδο, που κάθε ομάδα περνάει. Όχι τόσο κακή αγωνιστικά, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Δείξαμε σήμερα, όμως, ότι είμαστε πάλι εδώ και σίγουρα δεν έχουμε αφήσει τίποτα πίσω αρνητικό”.




Αργότερα, έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, σε νέες δηλώσεις του στον Τύπο, τόνισε: “Είναι μεγάλη χαρά για εμάς τους παίκτες που ξεκινήσαμε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ να παίζουμε στην πρώτη ομάδα και να ζούμε τέτοιες βραδιές! Βλέπουμε ότι οι κόποι μας ανταμείβονται και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα”.

Και πρόσθεσε σχετικά με την ολική επαναφορά του ΠΑΟΚ στα θετικά αποτελέσματα: “Το αμέσως προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε κακές εμφανίσεις, αλλά αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό το διορθώσαμε σήμερα, επιστρέφοντας εκεί που πρέπει να είμαστε, δηλαδή σε καλή κατάσταση και μέσα στους στόχους μας”.

Για να καταλήξει, σχολιάζοντας αυτό που είπε ο προπονητής του, Ρασβάν Λουτσέσκου, νωρίτερα, ότι η σεζόν αυτή είναι μαγική για τον ΠΑΟΚ: “Συμφωνώ με αυτό που είπε ο προπονητής. Άμα σκεφτούμε ότι στην αρχή δεν μας υπολόγιζε κανείς και τώρα βρισκόμαστε στους “8” της Ευρώπης και διεκδικούμε το πρωτάθλημα, αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά. Οπότε, η σεζόν πράγματι ως τώρα είναι μαγική κι έτσι θα συνεχίσει, αν συνεχίσουμε κι εμείς να παίρνουμε τέτοια αποτελέσματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.