Μπράντον Τόμας: “Ήταν κάτι εκπληκτικό!” (video)

Ο Μπράντον Τόμας αποθέωσε τους "ασπρόμαυρους" για την προσπάθειά τους κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης (14/3) στην Τούμπα, που έφερε την πρόκριση στους "8" του ECL

Όνειρο ζούσε ο Μπράντον Τόμας μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης (14/3) στην Τούμπα! Στη ρεβάνς του 2-0 του πρώτου αγώνα στην πρωτεύουσα της Κροατίας για τους “16” του Europa Conference League, οι “ασπρόμαυροι” έκαναν τρομερή ανατροπή φτάνοντας στον θρίαμβο με το εμφατικό 5-1 κι ο Ισπανός επιθετικός του “Δικέφαλου” δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. Κι ας σκόραρε κι ο ίδιος ένα γκολ!

Δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Cosmote TV: “Ήταν κάτι μοναδικό! Μετά από κάποιες δύσκολες ημέρες και την ήττα στο πρωτάθλημα πετύχαμε αυτό. Ήταν κάτι το εκπληκτικό! Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το χρειαζόμασταν και το πιστεύαμε. Ανατρέψαμε το σκορ του πρώτου αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε”.

Ερωτώμενος πώς γύρισε ο ΠΑΟΚ τον διακόπτη απάντησε: “Η σεζόν είναι πολύ πολύ μεγάλη. Είναι λογικό όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό κι ένα κακό διάστημα. Το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, τις δυνατότητές μας ως ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι απ’ έξω. Πιστεύαμε στην ανατροπή. Έχουμε δυνατά αποδυτήρια, είμαστε δεμένοι ως ομάδα και μαζί με τον κόσμο μας καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα το απολαύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για τη συνέχεια”.

Σε ό,τι αφορά στο γκολ που πέτυχε τόνισε: “Εγώ είμαι επιθετικός και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και την νίκη. Εγώ ό,τι κάνω το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι’ αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής”.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.