Μεντιλίμπαρ: «Μέχρι και τη λήξη μπορούν να γίνουν τα πάντα!»

Το σχόλιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/03, 22:00, MC Novasports.gr), τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά και τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση και αν γίνονται θαύματα: “Πρόκειται για θαύμα, θα μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας γι’ αυτά τα δύο κακά αποτελέσματα, να δώσουμε ωραία απάντηση και να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας αύριο, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για το πλάνο και αν θα πάρει ρίσκο στο παιχνίδι: “Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να τρελαθούμε και να ξεκινήσουμε το ματς βιαστικά. Στο πρώτο ματς μέχρι το 30ο λεπτό ήταν 0-0 και μέσα σε λίγα λεπτά δεχθήκαμε γκολ. Να κάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μέχρι και την λήξη μπορούν να γίνουν τα πάντα. Να είμαστε ορθολογικοί, αλλά πρέπει να πάρουμε και ρίσκα”.

Για τα μαθήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός από τις ήττες: “Σίγουρα υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να πάρουμε, όταν ήρθα το πιο σημαντικό ήταν αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ, το νικήσαμε και τα ματς με την Φερεντσβάρας και προκριθήκαμε, όλα αυτά παίζοντας καλά. Στη συνέχεια ίσως να επαναπαυθήκαμε πως όλα διορθώθηκαν. Αυτό είναι το μάθημα, πρέπει να ξαναρχίσουμε την δουλειά”.

Για τη ψυχολογία της ομάδας: “Η ζημιά είναι πολύ περισσότερη ψυχολογική, μας πλήγωσε γιατί αρχίσαμε να αμφιβάλουμε για το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Μίλησα πολύ με τους παίκτες, τους είπα να πιστέψουν στην αξία τους, ό,τι είναι καλύτεροι ή ίσοι με τον αντίπαλο, να ξαναπιστέψουμε στον εαυτό μας, και να μην πιστεύουμε πως επειδή πήγε κάτι στραβά όλα πήγαν χαμένα”.

Για το τί θέλει να δει από τον Ολυμπιακό: “Πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση, θέλω η ομάδα να τα δώσει όλα και να παίξει όσο το καλύτερο μπορεί. Εάν το κάνει αυτό τότε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε και ίσως να προκριθούμε”.

Για το επίτευγμα της U19 του Ολυμπιακού: “Eίναι παιδιά που τα ξέρω, έχω δει πολλούς απ’ αυτούς και στη β’ ομάδα, θέλω και από εδώ να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία”.

Για το αν το παιχνίδι αποτελεί επανεκκίνηση εν όψει συνέχειας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος: “Φυσικά και το βλέπουμε έτσι, θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή εν όψει και των αγώνων των πλέι-οφ , ώστε να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σταθερά αποτελέσματα, υπάρχουν οι νίκες, οι ήττες, τα πισωγυρίσματα. Για εμάς ήταν το πισωγύρισμα, να επανέλθουμε και να συνεχίσουμε στα πλέι-οφ με στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.