Γ. Μίσιτς: « Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά»

Ο 29χρονος μέσος της κροατικής ομάδας, γνώριμος στο ποδοσφαιρικό κοινό του «Δικεφάλου» από τη θητεία του στην Τούμπα, ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, παραμονή της αναμέτρησης (14/03, Γήπεδο Τούμπας, 19:45)

Ένας… φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά για τον ΠΑΟΚ αλλά αυτήν τη φορά ως αντίπαλος. Ο λόγος για τον Γιόζιπ Μίσιτς, μία από τις πλέον καθοριστικές μονάδες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όπως αποδείχθηκε κι από την παρουσία του στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του σημείωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Σε ερώτηση για το τί μετέφερε στους συμπαίκτες του γνωρίζοντας πολύ καλά το κλίμα που θ’ αντιμετωπίσουν αύριο απάντησε: «Αυτό που τους έχω πει αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να δώσουμε προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα».

Για το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και πώς διαμορφώνει τις ισορροπίες, σχολίασε: «Στο χαρτί φαίνεται ωραία το 2-0 αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Του ζητήθηκε να συγκρίνει την ατμόσφαιρα της Τούμπας μ’ αυτήν του «Μάξιμιρ» κι αποκρίθηκε ως εξής: «Από τα παλαιότερα γήπεδα αλλά και τα δύο έχουν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

Για να καταλήξει ως εξής: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.