ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι πιστεύει στην ανατροπή

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου» του Βορρά δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κοτάρσκι στον κροατικό Τύπο:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Θα έλεγα ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Η Ντιναμό στάθηκε καλά στο γήπεδο, αλλά δεν έπαιξε κάτι ιδιαίτερο, τους τα δώσαμε όλα μόνοι μας, οπότε δεν έχω κάτι έξυπνο να πω. Δε θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα από αυτό. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε εντός έδρας, οπότε πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Όπως είπα, δεν έπαιξαν κάτι ιδιαίτερο. Περίμεναν το λάθος μας, μπήκαν καλά στον χώρο και πήραμε ψυχολογία από το πρώτο γκολ. Αλήθεια δε βρίσκω τις λέξεις, πραγματικά παίξαμε πολύ άσχημα. Πιστεύω σε μια ανατροπή στη ρεβάνς και το ελπίζω γιατί ξέρω τι είμαστε ικανοί να κάνουμε εντός αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα στην Τούμπα, πιστεύω στην πρόκριση, είναι ενεργό αποτέλεσμα».

Για τους συμπαίκτες του στην Ελπίδων, Πέρκοβιτς, Βίντοβιτς και Ζίβκοβιτς: «Τους είδα, τους χαιρέτησα και τους έδωσα συγχαρητήρια. Τους είπα ότι θα τα πούμε στη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είπα πριν το ματς ότι δε βλέπω άμεσο φαβορί. Είμαι απογοητευμένος μετά το αποτέλεσμα αυτό, περιμέναμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλα είναι στο χέρι μας για την πρόκριση στη ρεβάνς».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να παίξει στο Μάξιμιρ: «Ήταν ok… Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα. Είμαι επαγγελματίας, όταν ξεκινά ο αγώνας, όλα είναι φυσιολογικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.