Μακάμπι Χάιφα-Φιορεντίνα 3-4: «Βροχή» από γκολ και δύο ανατροπές (highlights)

Με το γκολ του Μπαράκ στο 90+5' η Φιορεντίνα «έκλεψε» τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του UEFA Conference League.

Επτά γκολ και δύο ανατροπές μας προσέφερε η πρώτη αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τη Φιορεντίνα για τη φάση των «16» του UEFA Conference League, στο ουδέτερο «Μπόζσικ Γιόζεφ Στάντιον» της Βουδαπέστης.

Τελική νικήτρια η ομάδα του Βιντσέζο Ιταλιάνο σε ένα φινάλε για γερά νεύρα, με τον Αντονίν Μπαράκ να ολοκληρώνει μία σπουδαία ανατροπή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, που δίνει ένα «ελαφρύ» προβάδισμα στη Φιορεντίνα ενόψει της ρεβάνς.

Το ματς

«Εκρηκτική» εκκίνηση στο παιχνίδι, με τη Φιορεντίνα να παίρνει γρήγορα το προβάδισμα με τον Ενζόλα, μόλις στο δεύτερο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι «έκλεψαν» τη μπάλα, αποτέλεσμα της υψηλής πίεσης που άσκησαν, με τελικό αποδέκτη τον επιθετικό των «βιόλα» που με κεφαλιά νίκησε τον Κεούφ. Οι Ισραηλινοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 13′ με κοντινό πλασέ του Σεκ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και την κακή αμυντική αντίδραση των αντιπάλων. Η Μακάμπι δεν αρκέστησε σε αυτό και αφού κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για την ανατροπή, τελικά την πέτυχε στο 29′ με τον Κίντα. Μετά από όμορφη συνεργασία, ο Ισραηλινός βρέθηκε απέναντι στον Τερατσιάνο και με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Φιορεντίνα μπήκε με σκοπό να βρει την ισοφάριση. Στο 59ο λεπτό μετά από ασίστ του Ενζόλα, ο Μπελτράν εκτέλεσε με το μυτάκι και έστειλε τη μπάλα στην αντίπαλη εστία, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Φλωρεντίας . Οι γηπεδούχοι όμως αρνήθηκαν να το βάλουν κάτω και βρήκαν τη λύση για ακόμη μία φορά. Στο 67′ ο Καλαϊλί πάτησε περιοχή και με συρτό διαγώνιο σουτ έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Έξι λεπτά αργότερα, έπειτα από επέλαση του Μπιράγκι στην αριστερή πλευρά, βρήκε τον αμαρκάριστο Μαντράγκορα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Ιταλό να ισοφαρίζει εκ νέου για τους φιλοξενούμενους. Στο 81′ η ομάδα του Ντέγκο έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σόου. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε όμως στο 90+5′ με τον Μπαράκ να «κλέβει» τη νίκη με εκπληκτικό σουτ εντός περιοχής. Ραντεβού για τις δύο ομάδες στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Στάδιο «Αρτέμιο Φράνκι».

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μακάμπι Χάιφα (Ντέγκο): Κεούφ, Σεκ, Σίμιτς, Γκέρσον, Καντίλ, Αλί Μοάμεντ, Σόου, Κορνού, Καλαϊλί, Κίντα, Πιερό

Φιορεντίνα (Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Κεϊγιόντ, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Μαντράγκορα, Ντάνκαν, Ικονέ, Μπελτράν, Γκονσάλες, Ενζόλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.