Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πόσο δυνατή ομάδα είναι στην Ευρώπη»

Το σχόλιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την κλήρωση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa Conference League, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στους «16» του Europa Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην κάμερα του Olympiacos TV στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά και τη δυναμική των «ερυθρόλευκων» στα γήπεδα εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Μακάμπι και τις σκέψεις μετά την κλήρωση: «Είναι μία ομάδα που δεν γνωρίζω πάρα πολύ, όμως γνωρίζω έναν παίκτη, τον Σαμπορίτ ο οποίος προέρχεται από την πατρίδα μου, από την Μπιλμπάο, είναι μία ομάδα που σίγουρα αξίζει τον σεβασμός μας γιατί έχει προκριθεί πριν από εμάς. Όπως και με τη Φερεντσβάρος που δεν τη γνωρίζαμε πολύ καλά, έχουμε πολύ χρόνο για να τους μελετήσουμε και να μάθουμε για αυτούς. Η ομάδα έχει προκριθεί πριν από εμάς και δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος».

Για το τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί: «Θα πρέπει να παίξεις καλά σε δύο παιχνίδια. Αν παίξεις άσχημα σε ένα ματς, είσαι πολύ κοντά στον αποκλεισμό. Θα πρέπει να παίξουμε τόσο καλά, όσο παίξαμε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και αν το κάνουμε αυτό, έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε».

Για τα λόγια που θα πει στους παίκτες του πριν τα παιχνίδια: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως έχουμε κάνει έως τώρα. Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί, πριν έρθουν τα δύο παιχνίδια αυτά. Έχουμε 2-3 ματς στο πρωτάθλημα, όπου θα αποδειχτεί αν είμαστε στο ίδιο επίπεδο ή αν θα παραιτηθούμε από την καλή προσπάθεια. Νομίζω ότι εκεί θα δούμε πως θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα, στα ματς του πρωταθλήματος. Αυτό που θα τους πω είναι να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που κάνουμε έως τώρα».

Για το πού κατατάσσει τη δυναμική του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «H δυναμική είναι πάρα πολύ καλή ως τώρα. Η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια και η ιστορία του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει πως είναι πολύ δυνατός στην Ευρώπη, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, έχει περάσει από πολλές προκρίσεις και θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει, να δείχνει καλό πρόσωπο και να σκέφτεται ότι είναι δυνατός. Να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Αν το κάνει αυτό, έχει πολλές ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.