Nτίμπους: «Ανοικτή η πρόκριση»

Τι δηλώνει ο τερματοφύλακας της Φερεντσβάρος, για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», κέρδισαν με 1-0 την ουγγρική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι για τα νοκ – άουτ πλέι οφ του UEFA Europa Conference League και θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του, στη ρεβάνς της Πέμπτης, στην Groupama Aréna της Βουδαπέστης.

Ο Ντένες Ντίμπους, μιλώντας στην Magyar Nemzet, για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση όσον αφορά την πρόκριση πριν από τον επαναληπτικό, τόνισε:

«Είναι εκνευριστικό που δεν καταφέραμε να αντέξουμε τα τελευταία 10 λεπτά, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι από το 60ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η νίκη του αντιπάλου δεν ήταν δίκαιη, καθώς έπαιξε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, λέω ότι δεν πήρε μία τεράστια νίκη. Αυτή τη φορά δεν υπήρχε τόση πίεση πάνω μας όσο, ας πούμε, στη φάση των ομίλων στη Φλωρεντία. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να μη δεχθούμε γκολ. Λόγω του ότι οι γηπεδούχοι απέκτησαν πλέον ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, νομίζω ότι οι πιθανότητες δεν έχουν αλλάξει πολύ. Ακόμη και πριν το πρώτο παιχνίδι, περίμενα ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, περίπου αυτό που έγινε στο πρώτο ματς. Όπως και στα ματς των ομίλων, ήμασταν ισάξιοι αντίπαλοι με μία ομάδα υψηλότερης βαθμίδας και δείξαμε ότι μπορούμε. Δυστυχώς στην Ελλάδα δε μας βγήκε γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά νιώθω ότι το θέμα της πρόκρισης είναι ακόμα ανοιχτό».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει στη ρεβάνς, με δεδομένο ότι έχει ανακοινωθεί sold out:

«Μετά από αρκετούς μήνες, οι Έλληνες φίλαθλοι μπόρεσαν να επιστρέψουν στις εξέδρες και ήμασταν πολύ χαρούμενοι που παίξαμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο στην Ελλάδα. Ο αγώνας είχε υπέροχη ατμόσφαιρα, το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά υψηλού διεθνούς επιπέδου. Ανυπομονώ να δω τι είδους ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν οι δικοί μας οπαδοί. Έχουμε ήδη ζήσει αρκετές φορές πόση δύναμη και ενέργεια μπορούν να προσφέρουν οι φίλοι μας, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας μας με όλη τους την καρδιά», είπε ο 33χρονος, ο οποίος στο πρώτο ματς, έγινε ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ουγγρικής ομάδας, με 406, ξεπερνώντας τον θρυλικό Ιστβάν Γκέτσι:

«Θα είμαι ειλικρινής: πριν από 10 χρόνια, δεν πίστευα ότι θα έφτανα ποτέ σε ένα τέτοιο ορόσημο. Είναι τεράστιο πράγμα, μεγάλη τιμή που από εδώ και πέρα ​​αυτό το ρεκόρ θα συνδέεται με το όνομά μου, και επίσης είναι τεράστια τιμή που το όνομά μου μπορεί να εμφανίζεται στην ίδια πρόταση με τον Γκέτσι. Ήταν ένας χαρακτήρας της Φερεντσβάρος, με τον οποίο η θέση του τερματοφύλακα ταυτιζόταν για δεκαετίες. Δεν κυνηγάω όμως τα ρεκόρ, ο πιο σημαντικός στόχος είναι να πετύχει η ομάδα, κατά προτίμηση με εμένα στο στην εστία. Γι’ αυτό δουλεύω κάθε μέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.