Σερβέτ-Λουντογκόρετς 0-0: Όλα ανοι(X)τά (highlights)

Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι της Σερβέτ με την Λουντογκέρετς (0-0) για τα playoffs του UEFA Europa Conference League και έτσι οι δύο ομάδες θα... λύσουν τις διαφορές τους στη Βουλγαρία.

Σερβέτ και Λουντογκόρετς έμειναν στο απόλυτο μηδέν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Λουντογκόρετς. 

Από την άλλη, η ομάδα του Γκεόργκι Ντερμέντζιεφ είχε ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει το μηδέν μέχρι τέλους, το πέτυχε και θα τα… δώσει όλα για την πρόκριση στην έδρα της. 

Ελαφρώς καλύτερη η Σερβέτ σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο 

Σε ένα αρκετά… φτωχό από πλευράς ευκαιριών και ρυθμού πρώτο ημίχρονο, η Σερβέτ ήταν αυτή η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες καλές στιγμές. Η Λουντογκόρετς παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή της μπάλας με το μέρος της δεν κατάφερε να απειλήσει πολλές φορές την εστία του Φρικ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το απόλυτο… μηδέν (0-0). 

Ανέβασε ρυθμούς η Σερβέτ, άντεξε η Λουντογκόρετς

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Ρενέ Βάιλερ έκανε πιο εντατική την πίεσή της στον αγωνιστικό χώρο όσο περνούσε η ώρα, όμως τα έβρισκε… σκούρα κόντρα στην πολυπρόσωπη άμυνα της Λουντογκόρετς. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες θα κληθούν να… λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι της Βουλγαρίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Σερβέτ (Βάιλερ): Φρικ, Τσουνεμότο, Ρούιλερ, Σεβέριν, Μαζικού (47’ Κόγκνατ), Στεβάνοβιτς, Μαγκνίν, Οντουά (89′ Μπαρόν), Μπολλά (60′ Κουτέσα), Γκιγιεμενό (60′ Αντούνιες), Κριβέλι. 

Λουντογκόρετς (Ντερμέντζιεφ): Παντ, Σούντμπεργκ, Βιτράι, Βερντόν, Σον, Πιοτρόφσκι, Ναρεσί, Γκονσάλβες, Βιδάλ (64′ Ρικ), Ντούα (85′ Ντέλεφ), Τεκπετέι (74′ Σέκο). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.