Μόλντε-Λέγκια Βαρσοβίας 3-2: Πολύ σκληροί για να… πεθάνουν οι Πολωνοί (highlights)

Η Μόλντε πήρε τη νίκη κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας (3-2) στον πρώτο αγώνα των playoffs του UEFA Europa Conference League, όμως έχασε το μεγάλο προβάδισμα τριών τερμάτων που είχε στο πρώτο ημίχρονο.

Ένα καλό ημίχρονο είχε η κάθε ομάδα. Η Μόλντε ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0), όμως η Λέγκια αντέδρασε στο δεύτερο, έσωσε την κατάσταση και διατήρησε υψηλές πιθανότητες πρόκρισης εν όψει του δεύτερου αγώνα. 

Το ματς 

Εκπληκτικό 12λεπτο με 3 γκολ για τη Μόλντε 

Η Μόλντε έδειξε από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις της. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με ωραίο τελείωμα του Γκούλμπραντσεν, ύστερα από σέντρα του Λίνες

Μόλις επτά λεπτά μετά, ο 31χρονος Νορβηγός διπλασίασε τα τέρματά του, αφού εκμεταλλεύτηκε άψογα την προσπάθεια του Καασά και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στη Μόλντε

Στο 24′ ο Μάρκους Καασά ολοκλήρωσε ένα εντυπωσιακό 12λεπτο για την ομάδα του Έρλινγκ Μόε, έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς και έκανε το 3-0. 

Έβγαλε αντίδραση και έμεινε ζωντανή η Λέγκια

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να κάνει τέσσερεις μαζεμένες αλλαγές, ενδεικτικό της πολύ κακής εμφάνισής τους στο πρώτο μέρος.  

Η Λέγκια έβγαλε τα πρώτα σημάδια αντίδρασης της στο παιχνίδι στο 54ο λεπτό. Ο Καπούτσκα άγγιξε το γκολ, όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πέτερσεν

Στο 64ο λεπτό οι Πολωνοί μείωσαν σε 3-1 με ωραίο βολέ του Γιόσουα. Επτά λεπτά μετά η ομάδα του Κόστα Ρούνιαϊτς βρήκε και δεύτερο γκολ με πρωταγωνιστή τον Αουγκούστινιακ. Ο Πολωνός με εξαιρετική κεφαλιά έβαλε την ομάδα του για τα καλά στη διεκδίκηση του αγώνα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Μόλντε (Μόε): Πέτερσεν, Λίνες, Χάουγκαν, Χάγκελσκιερ, Χάουγκεν, Λέβικ, Έριξεν, Καασά (72′ Χέσταντ), Ντόελι (82′ Κιτολάνο), Γκούλμπραντσεν (86′ Έντεγκαρντ), Έικερμ (72′ Μπερίσα). 

Λέγκια Βαρσοβίας (Ρούνιαϊτς): Τόμπιαζ, Γιέντρεκτσικ, Καπουάντι (46’ Μπουρτς), Ριμπέιρο, Βζόλεκ, Τζίμπα (46’ Αουγκούστινιακ), Ελιτίμ, Κουν (46’ Μορισίτα), Γιοσουέ, Πέκχαρτ (46’ Καπούτσκα), Ρόσολεκ (66’ Κράμερ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.