ΠΑΟΚ: 9ος στο ranking της UEFA! (video)

Η εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία του "Δικεφάλου" τον... εκτόξευσε στη γενική κατάταξη της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη φάση των ομίλων όλων των διοργανώσεων!

Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΟΚ, γεμάτη από ρεκόρ η χθεσινή στο γήπεδο της Τούμπας, μετά την επικράτηση με 4-2 επί της Ελσίνκι για την 6η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στον 7ο όμιλο και μαζί την παρουσία του στους “16” της διοργάνωσης από την προηγούμενη αγωνιστική και τη νίκη επί της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, χθες – πάλι με ανατροπή – έδωσε πανηγυρικό τόνο στον επίλογο της φάσης των ομίλων και μαζί πήρε βαθμούς που στη σχετική λίστα της διοργανώτριας αρχής όλων των ευρωπαϊκών δράσεων μεν αλλά μόνο στη φάση των ομίλων, τον έφερε στην 9η θέση με απολογισμό 3.600 βαθμών!

Αντίστοιχα εντυπωσιακή είναι η πορεία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου και στη συνολική βαθμολογία της UEFA, υπολογίζοντας τα πεπραγμένα των συλλόγων στα τελευταία πέντε χρόνια, όπου ο ΠΑΟΚ “έσπασε” το φράγμα των κορυφαίων πενήντα ομάδων. Συγκεκριμένα με απολογισμό δέκα χιλιάδων βαθμών – πλέον – βρίσκεται στην 48η θέση!

Με την πορεία που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα, εκτός όλων των υπολοίπων, ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικότατο οικονομικό όφελος! Μεταξύ άλλων και δίχως να συνυπολογίζονται όλες οι οικονομικές παράμετροι, όπως το market pool ή οι χορηγίες, τα διαφημιστικά έσοδα κλπ, ο “Δικέφαλος” έχει ήδη κατοχυρώσει το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων, τριακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ, συγκομιδή που τον φέρνει στη τρίτη θέση μεταξύ των ομάδων του UECL με μοναδικές ομάδες αυτές που βρίσκονται πιο πάνω στην εν λόγω κατάσταση τις Βικτόρια Πλζεν (8.757.000) και Μπριζ (8.701.500).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.