ΠΑΟΚ: Τερματισμός χωρίς Αντρίγια Ζίφκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει αύριο (14/12) την παρουσία του στον Ζ όμιλο του Europa Conference League της τρέχουσας σεζόν κόντρα στην Ελσίνκι, δίχως τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς στην αποστολή

Πάνω που είπε ότι έχει λευκό απουσιολόγιο ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ήρθε ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς να του κόψει τη χαρά! Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς έκανε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή (13/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ, κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό (14/12) αγώνα των “ασπρόμαυρων” στην Τούμπα με αντίπαλο την Ελσίνκι, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Ζ ομίλου του Europa Conference League.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης:

“Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να υποδεχθεί την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13.12) στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς κρίθηκε ανέτοιμος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Ελσίνκι είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.