ΠΑΟΚ: Οκτώ ματς σε είκοσι πέντε ημέρες… (video)

Ο αγωνιστικός Γολγοθάς του "Δικεφάλου" μέχρι το τέλος του 2023...

Ένα από τα – πλέον – βασικά δεδομένα του φετινού ΠΑΟΚ, από πλευράς τεχνικής ηγεσίας προς την ομάδα, είναι το – σημαντικότατο κομμάτι της διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού από αγώνα σε αγώνα με σαφή σκοπό την απόλυτη ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών στην πληθώρα των αγωνιστικών υποχρεώσεις που έχει η ομάδα.

Μια διαρκής προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των συνεργατών του αφενός να διατηρούν άπαντες σ’ εγρήγορση μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής, αφετέρου το κάθε αρχικό σχήμα να διακατέχεται από φρεσκάδα κι ετοιμότητα ανεξαρτήτως αντιπάλου, αποφεύγοντας περιπτώσεις συσσωρευμένης επιβάρυνσης, όσο αυτό είναι επιτρεπτό από τις εκάστοτε συνθήκες-ανάγκες.

Με τη σεζόν λοιπόν, να έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς για τον “Δικέφαλο” φέτος και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο με τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League, τέσσερις μήνες μετά το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League έχοντας δώσει όλα τα ντέρμπι στην Αττική, κόντρα σε (σ.σ. κατά χρονική σειρά) Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στο Κύπελλο βρίσκεται στους “16” ενώ στο UEFA Europa Conference League, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων, παραμένει αήττητος στη σεζόν κι επικεφαλής στη βαθμολογία έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Νοέμβριος θα ολοκληρωθεί με δύο αναμετρήσεις για τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη κόντρα στον Πανσερραϊκό το προσεχές Σάββατο (26/11, 19:30) για τη 12η Αγωνιστική της Stoiximan Super League με πιθανή αλλαγή έδρας, ενώ την τελευταία ημέρα του Νοέμβρη (30/11, 22:00) θα βρεθεί στη Φρανκφούρτη για ν’ αντιμετωπίσει την Άιντραχτ στο ματς που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο και ποιά από τις δύο ομάδες θα περάσει απευθείας στους “16”.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ο “Δικέφαλος” θα επιστρέψει στην Τούμπα και τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα για να υποδεχτεί τη Λαμία (18:00), ολοκληρώνοντας τον 1ο γύρο της κανονικής περιόδου. Το πλέον πιθανό είναι τρεις ημέρες – και πάλι στο “σπίτι” του – να αγωνιστεί κόντρα στον Βόλο, στην πρώτη – εκ των δύο – αναμέτρηση για τη φάση των “16” στο ντεμπούτο του στη φετινή διοργάνωση.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 20:30 το βράδυ θα ταξιδέψει στην ορεινή Αρκαδία για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League και τέσσερις ημέρες μετά (14/12, 19:45) στο γήπεδο της Τούμπας θα κλείσει τις υποχρεώσεις του για τη φάση των ομίλων του UECL κόντρα στην Ελσίνκι.

Τον αγωνιστικό επίλογο για το 2023 θα γράψουν δύο αναμετρήσεις, αμφότερες για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η πρώτη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα για την 15η αγωνιστική, Κηφισιά-ΠΑΟΚ (19:30) κι η δεύτερη έπειτα από τέσσερις ημέρες, ήτοι στις 21 Δεκεμβρίου, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (20:30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.