ΠΑΟΚ: Η καταγγελία των Σκωτσέζων κι η απάντηση του “Δικεφάλου”

Τί υποστήριξαν οι άνθρωποι της Αμπερντίν μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας και τί απαντούν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ

Μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν προ έκπληξης ακούγοντας τους ιθύνοντες της Αμπερντίν να κάνουν λόγο για κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς προς μέλη τους από την κερκίδα.

Ισχυρισμός που δεν τεκμηριώθηκε από κάποιο πειστήριο παρά μόνον ειπώθηκε ως αναφορά και μάλιστα από πρόσωπα που υπήρξαν προκλητικά με συγκεκριμένες χειρονομίες στο αντίστοιχο ματς της Σκωτίας. Όπως υποστηρίζουν οι Σκωτσέζοι με αναφορά τους στα social media της ομάδας: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ. Ο Γκουέγ έχει τη συμπαράσταση όλων των συμπαικτών του και όλου του συλλόγου. Ως σύλλογος έχουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης ή ρατσιστικής κακοποίησης. To επιτελείο της ομάδας ενημέρωσε άμεσα τον Venue Director της UEFA και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο αγώνα της UEFA για να καταγγείλει επίσημα το θέμα».

Άμεση ήταν η αντίδραση των μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν: “Ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας, καθώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός επίσημου της διοργάνωσης. Αντίθετα, ήταν εμφανής η προκλητική συμπεριφορά των αναπληρωματικών της Αμπερντίν στη φάση της ισοφάρισής τους και προς τιμήν τους οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν καθόλου“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.