Βιεϊρίνια: «Δεν προκαλέσαμε με Αμπερντίν, περιμένω δύσκολο ματς στην Τούμπα»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στη Σκωτία για τη νίκη - ανατροπή του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν και το παιχνίδι της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο The Press and Journal:

Για τους πανηγυρισμούς μετά την ανατροπή στο Αμπερντίν: «Γνωρίζω ότι στην Αμπερντίν ήταν δυσαρεστημένοι λόγω της εξέλιξης του αγώνα, αλλά οι πανηγυρισμοί ήταν φυσιολογικοί, δεν προκαλέσαμε. Το να επιστρέψεις και να πετύχεις τρία τέτοια γκολ δεν είναι εύκολο. Υπήρχε πολλή συγκίνηση. Ακούστε, δεν προσπαθούσαμε να προκαλέσουμε κανέναν. Ήταν η συγκίνηση του να σκοράρεις τόσο αργά στο παιχνίδι. Τα συναισθήματα μας όλα ξεχύθηκαν αυθόρμητα. Παλεύαμε και θέλαμε τρεις βαθμούς. Ξέρω ότι ο τρόπος που κερδίσαμε δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσει η Αμπερντίν, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το ματς με την Αμπερντίν: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σκωτία. Ξέραμε ότι θα ήταν – και θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά. Η Αμπερντίν έχει πολλά προσόντα. Στο πρώτο ματς νομίζω ότι τους βοήθησε ο άνεμος. Ήμασταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δώσαμε τα πάντα και πάλεψαμε για κάθε μπάλα. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μέχρι τέλους σε όλα τα ματς κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Ήταν ένα παιχνίδι στο Αμπερντίν με δυνατές μονομαχίες και περιμένω να είναι το ίδιο ξανά και στην Τούμπα».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Σίγουρα, δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Γνωρίζω ότι νικήσαμε και τη Χαρτς, αλλά είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες της Σκωτίας. Για να πω την αλήθεια, ήλπιζα να μην παίξουμε άλλο ματς με σκωτσέζικη ομάδα! Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Αυτή είναι η εικόνα και του ΠΑΟΚ και της Αμπερντίν. Ειναι δύο ομάδες που δίνουν τα πάντα και παλεύουμε για κάθε μπάλα. Έχουμε κάνει το 3/3 επομένως έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Το κάναμε στο Αμπερντίν και αυτό θα χρειαστεί ξανά. Ξέρουμε ότι έχουν δυνάμεις και μας τιμώρησαν για δύο στιγμές που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αλλά παλεύουμε μέχρι το τέλος σε κάθε ματς».

Για την Τούμπα και τους οπαδούς της Αμπερντίν: «Ελπίζω ότι πολλοί οπαδοί της Αμπερντίν θα είναι εδώ, γιατί θα είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα, όπως στη Σκωτία πριν από μερικές εβδομάδες. Είδατε τους φιλάθλους μας στο «Πίτοντρι» και τι ατμόσφαιρα δημιουργούν. Ελπίζω να είναι παρόμοια ιστορία και στην Ελλάδα, καθώς θα ήταν υπέροχο να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Και ο καιρός σίγουρα θα είναι καλύτερος!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.