Λουτσέσκου: “Να βάλουμε τη δική μας οργάνωση και ποιότητα για να πάρουμε τη νίκη”

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν-Τι απάντησε στην ερώτηση ότι θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν. Ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου είπε -μεταξύ άλλων- ότι είναι διαφορετικά τα παιχνίδια με Χαρτς και Αμπερντίν ενώ του ζητήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο για το ότι θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Για τις διαφορές ανάμεσα στη Χαρτς και στην Αμπερντίν: «Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι σωστό να μιλάμε και να συγκρίνουμε παιχνίδια. Είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς αυτό με την Χαρτς και αυτό με την Αμπερντίν. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παρουσιαστούμε με το σωστό πνεύμα, να βάλουμε τη δική μας οργάνωση και ποιότητα για να πάρουμε τη νίκη».

Πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάω τους αριθμούς, παρόλα αυτά γνωρίζετε τη φιλοσοφία μας. Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια για να καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους και να είμαστε στην πρώτη θέση. Θέλουμε να εστιάσουμε απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι και να μην σκεφτούμε τίποτα άλλο που θα μας κάνει να παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τα ματς με τη Χαρτς, είπε: «Δεν θέλω να συγκρίνω καταστάσεις και στιγμές, μπορεί να είμαστε κάπως διαφορετικοί, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Ήταν μια καλή νίκη αυτή που έγινε κόντρα στην Χαρτς, γιατί μας έδωσε την πρόκριση. Γίνεται σιγά-σιγά η εισαγωγή των νέων παικτών, μαθαίνουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Η στρατηγική μας είναι γενικότερα να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε από το ρόστερ μας, να μεγαλώνουμε τη βάση των παικτών μας και να μπορούμε να φρεσκάρουμε πνευματικά τους παίκτες μου για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε».

Για το τι θα σήμαινε μία νίκη σε αυτό το παιχνίδι, είπε: «Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, ενδεχομένως θα το συζητήσουμε αύριο».

Για το ότι θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΟΚ, είπε: «Ποτέ δεν το σκέφτομαι αυτό. Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι να μπούμε στο γήπεδο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αύριο είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να προχωρήσουμε και θα δούμε ό,τι άλλο έρθει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.