Μπράντον: “Είμαι πεινασμένος, θέλω να σκοράρω περισσότερα”

Οι δηλώσεις του Μπράντον Τόμας για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν αλλά και για τη δική του συνεισφορά στην ομάδα

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν ενώ αναφέρθηκε και στη δική του συνεισφορά στην ομάδα. 

Ο Ισπανός επιθετικός έχει πετύχει 4 γκολ και έχει δώσει και 4 ασίστ μέχρι τώρα, σε 15 παιχνίδια εκ των οποίων στα 9 ήταν βασικός.

Για το παιχνίδι είπε: «Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Για τα γκολ και τις ασίστ, είπε: «Φυσικά είναι σημαντικό για εμένα. Είναι κάτι που με χαροποιεί, είναι κάτι που δίνει βοήθεια στην ομάδα. Είμαι πεινασμένος θέλω να σκοράρω περισσότερα, θέλω να δώσω περισσότερες ασίστ, είναι κάτι που βοηθάει την ομάδα και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για τα γκολ που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι το στυλ μας, θέλουμε να σκοράρουμε γκολ, δεν θέλουμε να τελειώνουν τα παιχνίδια στο μηδέν. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Πάντα θέλουμε περισσότερα πράγματα, σε αυτή τη γραμμή πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ και το μήνυμα που στέλνει είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον κόσμο που θα κάνει το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη, έρχονται από πολύ μακριά, είναι απίστευτο. Είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Για τις άσχημες καιρικές συνθήκες, είπε: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε μια εμπειρία από την Σκωτία αλλά έχουμε έρθει για τους τρεις βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.