Ρόμπσον: “Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ, την καλύτερή μας εμφάνιση για τη νίκη!”

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον, εξήρε στη σημερινή (25/10) συνέντευξη Τύπου την αγωνιστική ποιότητα του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει άψογη εμφάνιση, για να διεκδικήσει τη νίκη - Ο κεντρικός αμυντικός, Στέφαν Γκάρτενμαν, εστίασε σε Τάισον και Βιεϊρίνια

Ο Μπάρι Ρόμπσον, στη σημερινή (25/10) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα της Αμπερντίν με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική ποιότητα των “ασπρόμαυρων”, ως ομάδα, και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να κάνουν την καλύτερή τους εμφάνιση για να φτάσουν στη νίκη. Ο προπονητής των Σκωτσέζων έκανε λόγο για τα δυνατά σημεία του ερχόμενου αντιπάλου του, ενώ φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του σε ό,τι αφορά στο δικό του αγωνιστικό πλάνο.

Αρχικά, δήλωσε ο Ρόμπσον: “Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη! Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει πολύ καλή ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό του. Κι εμείς, όμως, έχουμε τις πιθανότητές μας. Πρέπει να παίξουμε καλά. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σε αυτό το παιχνίδι. Ο Στέφαν Γκάρντενμαν μίλησε για το θετικό πνεύμα που πρέπει να έχει η ομάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε ισορροπία στις κινήσεις μας, για να κάνουμε καλήε μφάνιση και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Ερωτώμενος αν πιστεύει ότι θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, απάντησε: “Όχι, δεν θα είναι! Θα παίξει σημαντικό ρόλο η τακτική. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Άιντραχτ. Πέτυχαν δύο γκολ. Στο τρανζίσιον είναι πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, στη γρήγορη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Επομένως, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία μία ομάδα που έχει ποιότητα στο παιχνίδι της. Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση”.

Και κατέληξε: “Με την δουλειά που έχουμε κάνει από την περασμένη σεζόν ακόμη, θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με λίγη τύχη, που είναι πάντα απαραίτητη, θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Δεν σας κρύβω ότι θα μας δώσει αυτοπεποίθηση μία νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση. Πρέπει, όμως, να είμαστε καλοί τακτικά, προσαρμοσμένοι στα δεδομένα του αγώνα. Και κυρίως, να προσέξουμε το τρανζίσιον του ΠΑΟΚ. Γιατί αυτό είναι το δυνατό όπλο του αντιπάλου μας”.

Γκάρτενμαν: “Ξεχωρίζουν Τάισον και Βιεϊρίνια”

Από τη δική του πλευρά, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου ο κεντρικός αμυντικός της Αμπερντίν, ο Δανός στην καταγωγή, Στέφαν Γκάρτενμαν, αναφέρθηκε επίσης στην υψηλή αγωνιστική ποιότητα του ΠΑΟΚ, εστιάζοντας στους Βιεϊρίνια και Τάισον, ενώ σχολίασε τι πιστεύει ότι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Είπε ο Γκάρτενμαν: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Έχουν ποιότητα. Πρέπει να είμαστε καλοί στο ένας εναντίον ενός, για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να νικήσουμε τον αντίπαλό μας. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σύγκριση με τα προηγούμενα που δώσαμε. Το πιο βασικό από όλα, είναι να έχουμε ισορροπία στις κινήσεις μας, η οποία είναι πολύ σημαντική για την έκβαση του αγώνα. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα είναι για εμάς. Έπαιξα σε δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, με δυνατούς αντιπάλους, σε ματς που θεωρούσαμε ότι ήταν απίθανο να κερδίσουμε, αλλά τα κερδίσαμε. Με λίγα λόγια, τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί”.

Ερωτώμενος ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ, απάντησε: “Τον Τάισον, που είναι πολύ γρήγορος και παίζει στην αριστερή πλευρά. Τον θυμάμαι από τα παιχνίδια της Σαχτάρ, που έκανε την διαφορά. Επίσης, έχουν τον Βιεϊρίνια, που έπαιξε στη Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ και είναι πολύ έμπειρος. Αλλά και ο στράικερ (σ.σ. εννοεί τον Εκόνγκ) είναι πολύ καλός. Είναι παίκτες που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει μία μίξη έμπειρων και νέων παικτών. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Εφόσον τα καταφέρουμε, θα μπούμε και πάλι στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, όμως, έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.