Αμπερντίν: Ο Ρούμπεζιτς αποθέωσε τον ΠΑΟΚ

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ ο Σλόμπονταν Ρούμπεζιτς.

Ο ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν τόνισε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και πως η αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα του. Παράλληλα, ο Μαυροβούνιος παίκτης συμπλήρωσε πως η σκωτσέζικη ομάδα θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη.

Αρχικά, ο Ρούμπεζιτς δήλωσε: «Αυτά είναι παιχνίδια τα οποία… ονειρεύεσαι. Όταν είσαι μικρός, ονειρεύεσαι το Champions League, αλλά κι αυτά τα παιχνίδια είναι αντίστοιχα μεγάλα. Βρίσκεις απέναντί σου top ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι μία κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Έχει ένα μεγάλο μπάτζετ, με top-level παίκτες. Μερικοί από αυτούς έχουν αγωνιστεί στην Premier League και στην Championship».

Στη συνέχεια, ο 23χρονος Μαυροβούνιος συμπλήρωσε: «Έχουμε αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού τους, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους. Θα είμαστε 100% προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη, θέλεις να δείξεις ότι είσαι μία καλή ομάδα κι ότι μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο. Όλα τα παιχνίδια είναι ανοικτά, μπορείς να τα κερδίσεις ή να χάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.