Αμπερντίν: Θέλει τη νίκη ο ΜακΓκραθ

Ο Τζέιμι ΜακΓκραθ τόνισε πως η αναμέτρηση της Αμπερντίν με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική, στην προσπάθεια πρόκρισης της σκωτσέζικης ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου του «Δικέφαλου» του Βορρά στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League δήλωσε πως η κατάκτηση των τριών βαθμών στο συγκεκριμένο ματς είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του.

Αρχικά, ο ΜακΓκραθ δήλωσε: «Ξέρουμε που βρισκόμαστε στον όμιλο. Είχαμε μια καλή εμφάνιση στη Φρανκφούρτη από την οποία δεν πήραμε βαθμούς. Ιδανικά θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εντός έδρας την Ελσίνκι, όμως δε μας βγήκε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρώπη, κάθε ομάδα έχει τα δικά της δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα είναι κάτι τεράστιο αν μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα μας βάλει ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ενόψει και του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές μεγάλες βραδιές ακόμα και θα ήταν ωραίο για εμάς να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουν απομείνει τέσσερις αγώνες και στο τραπέζι υπάρχουν δώδεκα βαθμοί. Θέλουμε να πάρουμε τους πρώτους τρεις κόντρα στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Προφανώς, στην έδρα μας έχουμε καλύτερες πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Ξέρουμε πως θα έχουμε σημαντική υποστήριξη από τον κόσμο μας, και αυτό θα είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για εμάς. Αν παίξουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, τότε θα έχουμε μια πραγματικά καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

Επίσης, αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Χαρτς στα προκριματικά και μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Παράλληλα, εγώ ήμουν μέλος της Εθνικής Ιρλανδίας που αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ελλάδα, οπότε ξέρω πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.