ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου «Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα »

Τί σημείωσε ο 54χρονος Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» με τη λήξη της αναμέτρησης

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκε τη λήξη της αναμέτρησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς ναι μεν ήταν ικανοποιημένος και χαρούμενος από την ανατροπή-νίκη της ομάδας του αλλά την ίδια στιγμή δεν του άρεσε καθόλου η μείωση του σκορ κι ο τρόπος που ήρθε αυτήν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ερώτηση για τη… διπροσωπία της ομάδας του ανά ημίχρονο αποκρίθηκε ως εξής: «Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση και η αποφασιστικότητα κάτι που είχαμε στα υπόλοιπα 50 λεπτά».

Και συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV για τη σημαντικότατη συνεισφορά των αλλαγών που έκανε: «Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν τη φρεσκάδα που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή, να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν».

Λίγο μετά, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε πρόσθεσε: «Πρέπει να βλέπουμε το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Ξεκινήσαμε καλά με στόχο να κυριαρχήσουμε. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε διαφοροποιήθηκε η κατάσταση, έπεσε η αυτοπεποίθησή μας. Μας πίεσαν, ξέρουν άλλωστε καλά και το γήπεδο τους. Δεν συμφωνώ ότι ήταν το χειρότερο ημίχρονο. Υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Δεν βρίσκεται κανείς κατά τύχη στους ομίλους. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να πέφτουμε με την πρώτη αναποδιά. Επιστρέψαμε με αποφασιστικότητα, με επιθετικότητα στο πρέσινγκ, είχαμε ενέργεια στο να κλέβουμε μπάλες, αλλά και να τις εκμεταλλευτούμε. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αποφασιστικοί όταν κλέβαμε τις μπάλες, ενώ στο δεύτερο είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα».

Για το τί άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Προσαρμοστήκαμε διαφορετικά στα δεδομένα του γηπέδου στο 2ο ημίχρονο. Όπως και στο πώς πρέπει να κινήσουμε τη μπάλα, πώς να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο μέρος παίζαμε με μεγάλες μπάλες. Δεν είχαμε καμία ελπίδα όμως έτσι απέναντι σε μία άμυνα που ήταν χαμηλά. Στα πρώτα 30 λεπτά πιέσαμε, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Τα επόμενα 15 λεπτά ήταν τελείως διαφορετικά. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τον αντίπαλο. Ήταν φρέσκοι, ανταπεξήλθαν στην πίεση μας. Στο δεύτερο μέρος μειώθηκε η απόδοσή τους, έρχονται και τα λάθη. Αυτή είναι η συνολική εικόνα».

Κι ολοκλήρωσε ως εξής: «Χρειάζεται χρόνο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.