ΠΑΟΚ: Σκωτσέζικο ντους για Οζντόεφ…

Πάνω που ο Μάγκομεντ Οζντόεφ άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και να βρίσκει ρυθμό, υπάρχει κίνδυνος να μην ταξιδέψει στη Σκωτία για τον πρώτο αγώνα με τη Χαρτς για τα πλέι οφ του Europa Conference League

Μόνο αυτό δεν περίμενε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ… Να υπάρχει ο κίνδυνος, δηλαδή, να μην μπορεί να ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ στη Σκωτία, για τον πρώτο αγώνα των “ασπρόμαυρων” με τη Χαρτς, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa Conference League. Κι αυτό, διότι είναι Ρώσος πολίτης και οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ασκούν συγκεκριμένη πολιτική για την άδεια εισόδου στη χώρα στους Ρώσους πολίτες από την έναρξη του πολέμου με την Ουκρανία κι έπειτα.

Κοινώς, υπάρχει ζήτημα με την έκδοση βίζας για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ. Είναι η μοναδική που δεν έχει αποσταλεί, ως τώρα τουλάχιστον, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις αρμόδιες Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, αν και οι “ασπρόμαυροι” έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες -για όλους στην “ασπρόμαυρη” αποστολή που χρειάζονταν βίζα- πριν ακόμη από τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών για να βρούνε λύση στο πρόβλημα, ευελπιστώντας ότι μέχρι αύριο, Τετάρτη 23/8, θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα και ο Οζντόεφ θα ταξιδέψει μόνος του στη Σκωτία, ώστε να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης (24/8).

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στην κεντρική Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Σερβία, καθώς εκεί αποστέλλονται όλες οι βίζες και προωθούνται στη συνέχεια στις υπόλοιπες χώρες, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος, σε περίπτωση που αυτή εκδοθεί.

Οι κανονισμοί του Ηνωμένου Βασιλείου είναι εξαιρετικά αυστηροί αναφορικά με τους Ρώσους πολίτες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην αναμέτρηση της Ρέιντζερς με τη Σερβέτ, όταν και δεν εκδόθηκε βίζα στον Γκάελ Οντούα των Ελβετών, στο πλαίσιο τις πρόσφατης αναμέτρησης των δύο ομάδων, για τα προκριματικά του Champions League. Ο διεθνής Καμερουνέζος έχει και τη ρώσικη υπηκοότητα, κι έτσι οι Αρχές του αρνήθηκαν την έκδοση βίζας και την είσοδο, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Σερβέτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.