Μ. Λουτσέσκου: «Νιώθω πίεση, αλλά δεν φοβάμαι»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι πιεσμένος όσον αφορά τη ρεβάνς της Ντινάμο Κιέβου με τον Άρη για τον τρίτο προκτιματικό γύρο του Conference League.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη αποστολή της Ντινάμο Κιέβου στο Βουκουρέστι κόντρα στον Άρη (17/08, 20:00, NS). Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρουμάνου τεχνικού υπάρχει πίεση στην ομάδα, αλλά ο Λουτσέσκου δεν φοβάται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς στο Βουκουρέστι:«Πέρυσι παίξαμε στην Πολωνία, δεν ήταν εύκολο για εμάς. Φέτος είπαμε πως είναι πιο κοντά να έρθουμε εδώ. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε στο Βουκουρέστι, ελπίζω πως πολλοί φίλαθλοι θα έρθουν να μας υποστηρίξουν, θέλουν την στήριξη τους. Όταν παίξαμε εκτός, οι Έλληνες φίλαθλοι ήταν δίπλα στην ομάδα τους, δεν είναι… fair play που θα είναι όπως ξέρουμε και τώρα στο Βουκουρέστι».

Για την στήριξη των Ρουμάνων φιλάθλων της Ραπίντ: «Ξέρω πως είχανε ορισμένα καλά αποτελέσματα και σίγουρα αυτό θα ήταν καλό, να έχουν καλή ψυχολογία και να έρθουν και στον δικό μας αγώνα. Αλλά έχασαν στο τελευταίο παιχνίδι τους και δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει αυτό την ψυχολογία τους. Περιμένω την στήριξη των Ουκρανών που ζούνε στο Βουκουρέστι».

Για το αν νιώθει πίεση, ειδικά από την στιγμή που παίζουν σε ουδέτερο γήπεδο:«Φυσικά νιώθω πίεση για να περάσoυμε αλλά δεν φοβάμαι. Δεν ξέρετε τι συμφωνία έχω με τον πρόεδρο. Χάσαμε τους ξένους παίκτες αλλά και Ουκρανούς που έφυγαν στο εξωτερικό αλλά έχουμε μία νεανική ομάδα η οποία έχει αρχίσει να μαθαίνει να παίζει τέτοια παιχνίδια και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Μιλάμε για την δική μας ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε σε βάρος της Μαρσέιγ, έχοντας αρκετούς ξένους παίκτες, κάτι που ισχύει και για τον Άρη. Έχει πολλούς ξένους έμπειρους παίκτες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε οργανωμένοι και με ενθουσιασμό, με μεγάλο κίνητρο για να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα.

Θέλω όλοι να καταλάβουν, θέλουμε την υποστήριξη των φιλάθλων, είναι δύσκολο να παίξεις σε άδειες κερκίδες και να ξεκινάς κάθε αγώνα με ενός λεπτού σιγή. Κάναμε ταξίδι 23 ωρών για την Θεσσαλονίκη, ο αδελφός ενός παίκτη μας πέθανε στον πόλεμο και αυτό είναι δύσκολο να το αποδεχθείς και να το καταλάβεις εύκολα. Γι αυτό οι παίκτες μας αξίζουν σεβασμό για ότι κάνουν αυτή την στιγμή. Αρκετοί Ουκρανοί βρίσκονται σε πόλεμο και προσπαθούν να μας δουν. Κι εμείς ζούμε σε μία δύσκολη κατάσταση».

Για την κατάσταση των παικτών του και αν είχε προβλήματα:«Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι εκτός από τον Ντενίς Ποπόφ που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.