Κοτάρσκι: «Η Χάιντουκ θα ζήσει την κόλαση της Τούμπας»

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι τόνισε πως η Χάιντουκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την «κόλαση» της Τούμπας, στη ρεβάνς των δυο ομάδων.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στους συμπατριώτες του, μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων στο Σπλιτ (0-0) . Παράλληλα, θέλησε να βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ευχαριστημένος στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αρχικά, ο Κοτάρσκι δήλωσε: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, εμείς συνήθως παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Έχουμε συνηθίσει. Και στην Θεσσαλονίκη, η Χάιντουκ θα ζήσει την… κόλαση της Τούμπας. Οι οπαδοί μας δημιουργούν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους».

Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δήλωσε για την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων: «Ανταποκριθήκαμε καλά σαν ομάδα, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και γνωρίζαμε πως στην έδρα τους θα δείξουν ένα πιο επιθετικό πρόσωπο».

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών: «Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία. Με εμπιστεύθηκε σε νεαρή ηλικία και μου το έδειξε έμπρακτα. Από την πλευρά μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.