Χριστοδουλόπουλος: “Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε”

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για το παιχνίδι του Άρη με την Ντίναμο Κιέβου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στις δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι του Άρη με την Ντίναμο Κιέβου μίλησε για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στα παιχνίδια με την ουκρανική ομάδα. 

Ο επιθετικός του Άρη, στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: «Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια πόσο μάλλον απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως η Ντιναμό Κιέβου. Από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι, με την βοήθεια του κι εφόσον εμείς δώσουμε το… σύνθημα να τους φέρουμε πιο κοντά μας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το επίπεδο είναι υψηλό. Ήμαστε προετοιμασμένοι για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου».

Πρόσθεσε: «Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος τιμωρείται, θέλει συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο κόσμος μόνο βοήθεια μπορεί να δώσει, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ένα».

Συμπλήρωσε: «Πίεση στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχε, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Το όνομα του Άρη δεν έπρεπε να μπει σε μία λίστα αποκλεισμού από την Αραράτ. Ήταν σημαντική πρόκριση αλλά δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε ποιοι ήμαστε. Η Ντιναμό μπορεί να μην είναι η ομάδα του παρελθόντος αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο όνομα. Πίεση υπάρχει αλλά εμείς πρέπει να την κάνουμε δημιουργική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.