Άρης: Ανέβασε ρυθμό ο Κουέστα, “πετάνε” οι “κίτρινοι”

Ο Χούλιαν Κουέστα ανέβασε ρυθμό στη σημερινή (24/7) προπόνηση του Άρη και έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα εν όψει του ερχόμενου (27/7) αγώνα με την Αραράτ - Αναχωρούν το βράδυ για την Αρμενία οι "κίτρινοι"

Ο Χούλιαν Κουέστα έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα σήμερα (24/7) στην τεχνική ηγεσία του Άρη, εν όψει του ερχόμενου (27/7) αγώνα με την Αραράτ, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Ο Ισπανός τερματοφύλακας των “κίτρινων” ανέβασε ρυθμό στην προπόνηση της ομάδας κι ως εκ τούτου έχει αυξημένες πιθανότητες συμμετοχής στη σημαντική αναμέτρηση.

Πλέον, οι “κίτρινοι” ετοιμάζονται να αναχωρήσουν απόψε, στις 23.15′, για την Αρμενία, όπου αύριο και μεθαύριο θα προπονηθούν, για να εγκλιματιστούν καλύτερα στο περιβάλλον της περιοχής, όπου θα τους υποδεχτεί η Αραράτ. Όπως ενημέρωσε σήμερα η ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της ομάδας:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ειδική αντοχή και τακτική).

Ο Χουλιάν Κουέστα, που ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμούς, ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Η αποστολή της ομάδας μας θα πετάξει το βράδυ για το Yerevan και αύριο το απόγευμα (25/07) θα προπονηθεί επί αρμενικού εδάφους εν όψει του πρώτου αγώνα με την FC Ararat-Armenia (27/07, 18:00 ώρα Ελλάδας), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024″.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.