Άλκμααρ: «Μαύρη νύχτα για την ομάδα μας»

Με ανακοίνωσή της η ολλανδική ομάδα καταδίκασε τα επεισόδια των οπαδών της στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Η Γουέστ Χαμ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του UEFA Europa Conference League, αφού έφυγε με το διπλό από την έδρα της Άλκμααρ. Αυτό που αμαύρωσε την συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, με την ομάδα να βγάζει επίσημη ανακοίνωση και να καταδικάζει αυτό το θλιβερό συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενώ όλοι ήλπιζαν για έναν ιστορικό ευρωπαϊκό αγώνα, αυτός μετατράπηκε σε μια μαύρη βραδιά λόγω των γεγονότων που συνέβησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μετατράπηκε σε μια νύχτα για να συλλογιστούμε με ντροπή. Όχι λόγω του αγώνα ποδοσφαίρου που παίχτηκε, αλλά λόγω της συμπεριφοράς κάποιων φιλοξενούμενων. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «υποστηρικτές» για αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό που συνέβη ξεπερνά κάθε όριο. Ο σύλλογος ζητά και πάλι ειλικρινά συγγνώμη από τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ και τους χιλιάδες καλοπροαίρετους οπαδούς της Άλκμααρ που έχουν επίσης ενοχληθεί από την ανάρμοστη συμπεριφορά.

Την ερχόμενη περίοδο η Άλκμααρ -μαζί με την αστυνομία, την Εισαγγελία και τον δήμο του Άλκμααρ- θα αξιολογήσει τι ακριβώς συνέβη, πώς θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί και τι πρέπει να βελτιωθεί από εδώ και στο εξής. Είναι σαφές ότι τα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν. Μέρος της αξιολόγησης είναι μια ενδελεχής ανασκόπηση όλων των διαθέσιμων πλάνων, έτσι ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν οι κατάλληλες συνέπειες για τους υπεύθυνους αυτής της εξωφρενικής συμπεριφοράς.

Η Άλκμααρ είναι ένας πολιτισμένος σύλλογος όπου ο αθλητισμός και οι κανόνες και οι αξίες είναι πρωταρχικής σημασίας. Ο σύλλογος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, μαζί με τις εμπλεκόμενες αρχές, για να εντοπίσει αυτά τα άτομα και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.