Europa Confernece League: Στα «χέρια» της Φιορεντίνα η πρόκριση, πρώτο βήμα για Τράμπζονσπορ! (hls)

Η Φιορεντίνα «σκόρπισε» την Μπράγκα, οι Ιταλοί νίκησαν με 4-0 εκτός έδρας και κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση για το Europa Conference League. Πρώτο βήμα για Τραμπζονσπορ και Καραμπάγκ, στο μηδέν έμειναν Μπόντο Γκλιμτ και Λεχ Πόζναν.

Καραμπάγκ-Γάνδη: 1-0

Φτωχό το πρώτο ημίχρονο στο Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα σε Καραμπάγκ και Γάνδη. Οι γηπεδούχοι στο 48ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι ύστερα από χέρι του Τορουναρίνγκα. Στο 51ο λεπτό ο Ρουφ ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 μέτρα, αλλά ο Σεϊντάεφ μπλόκαρε την μπάλα και κράτησε το 0-0.

Το γκολ για την Καραμπάγκ ήρθε στο 78ο λεπτό, ο Γιάνκοβιτς βρήκε ωραία τον Αντράντε και ο τελευταίο με πλασέ έγραψε το 1-0.

Μπράγκα-Φιορεντίνα: 0-4

Προβάδισμα στην αναμέτρηση πήρε η Φιορεντίνα στο 45+1′ με τον Γιόβιτς, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μαντραγκόρα, ο πρώτος με κεφαλιά νίκησε τον Ματέους.

Στο 55′ η Μπράγκα έμεινε με 10 παίκτες. Ο Τορμένα έκανε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μποναβεντούρα και μέσω VAR ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στο παίκτη.

Έξι λεπτά αργότερα η Φιορεντίνα έκανε το 2-0 με δεύτερο προσωπικό γκολ του Γιόβιτς. Ο Άμπραμπατ βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Σαπονάρα, εκείνος μοίρασε στον Γιόβιτς και ο Σέρβος σε κενή εστία διπλασιάσε τα τέρματα των Ιταλών.

Στο 80ο λεπτό ο Μπιράγκι εκτέλεσε το πλάγιο, ο Καμπράλ πήρε την μπάλα και με ωραία ενέργεια και σουτ στην κίνηση σημείωσε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε μέσα από την περιοχή ο αμαρκάριστος Καμπράλ μετά την ασίστ του Ικονέ.

Μπόντο/Γκλιμτ-Λεχ Πόζναν: 0-0

Μπόντο Γκλιμτ και Λεχ Πόζναν «κόλλησαν» στο 0-0 για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa Conference League. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στην Πολωνία.

Τράμπζονσπορ-Βασιλέια: 1-0

Η προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί κατέβασε ενδεκάδα με ελληνικό χρώμα, καθώς στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης. Μάλιστα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδύτηρια χωρίς γκολ. Στο 65ο λεπτό οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ με ρον Στρίγκερ – Λάρσεν, ο οποίος από κοντά πήρε το ριμπάουντ για το 1-0.

Ο Μάξι Γκόμεθ στο 77′ με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βασιλείας, όμως ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτεθειμένος και το τέρμα ακυρώθηκε.

Η Τράμπζονσπορ έκανε το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.