Ίβιτς : Φτιάχνουμε χαρακτήρα, δυναμώνουμε σαν ομάδα..! (vid)

Ο Σέρβος προπονητής στάθηκε στα γενικά οφέλη της ομάδας του μετά τους δύο αγώνες κόντρα στον Άρη όπως βέβαια και στην αξία του αρχισκόρερ της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ζάχαβι!

“Ήταν ένα καυτό γήπεδο και ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα, σε όλες τι γραμμές. Θεωρώ πως μια ομάδα μπορούσε να κερδίσει σήμερα και αυτή ήταν η δική μας. Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια, προκριθήκαμε δίκαια».Από την αρχή της χρονιάς, η πρώτη δήλωση που έκανα είναι πως πρέπει να φτιάξουμε χαρακτήρα. Σήμερα καταφέραμε να δυναμώσουμε και να δείξουμε πως μπορούμε να παίξουμε με παίκτη λιγότερο, σε δύσκολη έδρα, να σκοράρουμε και έπειτα να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα».
Έχω δουλέψει με πολύ καλούς παίκτες. Αλλά πραγματικός σταρ, είναι μόνο ο Ζαχάβι. Ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή του το κατάφερε με τον επαγγελματισμό του. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κάθε μέρα κάνει όλο και πιο δυνατά προπόνηση, είμαι πολύ χαρούμενος που είναι στην ομάδα μου.. Βεβαίως και μου έλλειψε η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα!. Ήταν γεμάτο γήπεδο, γνωρίζω πως είναι τα γήπεδα στην Ελλάδα και ήταν καυτή έδρα. Το περιμέναμε. ‘Εδωσαν στους παίκτες μου συγχαρητήρια γιατί ακόμα ήμασταν με ένταση. Θέλω να πω παράλληλα χρόνια πολλά στην κόρη μου που έχει γενέθλια σήμερα…
» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν τεχνικός της Μακάμπι Βλάνταν Ίβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.