Πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ, δεν τα κατάφερε ο Άρης Λεμεσού

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε στην έδρα του να πάρει την πρόκριση την ώρα που ο Άρης Λεμεσού δέχτηκε ανατροπή και τελικά αποκλείστηκε.

O ΑΠΟΕΛ υποδέχτηκε την Μπότεφ Πλόβντιβ στην ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ με τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες να έχει τελειώσει ισόπαλος χωρίς τέρματα και την πρόκριση να πηγαίνει στους γηπεδούχους μετά το 2-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το ματς.

H ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε τον έλεγχο του αγώνα διατηρώντας την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του ματς ταυτόχρονα όμως έπρεπε να προσέχει ιδιαιτέρως την αμυντική της λειτουργία αφού δεν ήθελε να βρεθεί με κάποια αντεπίθεση πίσω στο σκορ. Η Κυπριακή ομάδα κατάφερε να βρει γκολ σε ένα σημαντικό σημείο αφού προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το τέρμα Τσεμπάκε.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο τους να πλησιάσει στην περιοχή τους.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εφρέμ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει την πρόκριση και πλέον να έχει απέναντι του στον 3ο προκριματικό γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Κιζίλ Ζαρ – Οσίγεκ.

Ο Άρης Λέμεσου πήγε στην έδρα της Νέφτσι Μπακού έχοντας ισχυρό προβάδισμα μετά από το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης κάτι που όμως δεν κατάφερε να υπερασπιστεί αφού ηττήθηκε με σκορ 3-0 και έμεινε εκτός συνέχειας.

H ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν είχε πολλές επιλογές, έπρεπε να μπει από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και να πιέσει κάτι που τελικά έγινε. Η Νέφτσι πήρε την μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βάνα με το γκολ να έρχεται τελικά στο 28ο λεπτού του αγώνα με σκόρερ τον Ντόνιο. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια με τους γηπεδούχους να παίρνουν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και να βρίσκουν δυο ακόμη τέρματα λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Σκόρερ οι Ισραφίλοφ (57΄) και Σάιεφ (62΄). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 82ο λεπτό μετά την αποβολή του Μπράουν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα με την Νέφτσι Μπακού να αντιμετωπίζει στον 3ο προκριματικό γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Ραπίντ Βιέννης – Λέχια Γκντανσκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.