Ίντερ Κλουμπ – Κλούζ 1-1: Άνετη πρόκριση

Η ομάδα του Νταν Πετρέσκου χωρίς να ηττηθεί και στις δυο αναμετρήσεις πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Η Ίντερ Κλουμπ Ντ’ Εσκανλτές από την Ανδόρα υποδέχτηκε την Κλούζ στην ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ με τους φιλοξενούμενους να έχουν ήδη ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο ματς το οποίο είχε ολοκληρωθεί με σκορ 3-0 υπέρ τους κάτι που κατάφεραν να υπερασπιστούν αφού δεν ηττήθηκαν ούτε στο δεύτερο παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλές επιλογές από το να παίξουν ελεύθερα και επιθετικά μήπως καταφέρουν να ανατρέψουν τα σίγουρα όχι υπέρ τους δεδομένα που είχαν προκύψει από την πρώτη αναμέτρηση. H ομάδα του Πετρέσκου είχε την κατοχή της μπάλας αλλά οι ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από την άλλη πλευρά στο πρώτο ημίχρονο με την Ίντερ Κλουμπ μάλιστα να παίρνει και το προβάδισμα στο 21ο λεπτό με σκόρερ τον Σολντεβίλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κλούζ έφερε το ματς σε ισορροπία, βρήκε τα πατήματα της και εκμεταλλεύτηκε την κατοχή της μπάλας που συνέχισε να έχει ενώ βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 51ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέακ. Η εικόνα όπως και το σκορ του ματς δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λίμα στο 61ο λεπτό.

H Κλούζ με συνολικό σκορ μετά από τους δυο αγώνες 4-1 πήρε την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ από τη Λευκορωσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.