Πιθανή αντίπαλος του Άρη (εφόσον προκριθεί) η Μακάμπι του Ίβιτς

Η Μακάμπι Χάιφα έφυγε με άνετη νίκη από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν κερδίζοντας τη Ζίρα και βρίσκεται με το ένα πόδι στον τρίτο γύρο.

Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-3

Αντιμέτωπος με τη νικήτρια του ζευγαριού Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ (28/7 η ρεβάνς στο Τελ Αβίβ αποτελεί τυπική διαδικασία) θα τεθεί ο Άρης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εφόσον πάντα ξεπεράσει απόψε το εμπόδιο της Γκόμελ (21/7, 21.00 Novasports). Η δεύτερη αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου.

Αντίστοιχα, οι αγώνες για τον τρίτο γύρο εφόσον προκριθεί η ελληνική ομάδα, θα λάβουν χώρα στις 4 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα με τον πρώτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τη ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου. Εάν περάσει από τον γ’ προκριματικό ο Άρης μπαίνει κατά πάσα πιθανότητα στο γκρουπ των ισχυρών, αποφεύγοντας τα δυνατά ονόματα της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος μέσος, Γκιλάντ Κανιτσόφκσι, άνοιξε νωρίς το σκορ βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς (18ο λεπτό, 0-1). Μέσα σε τέσσερα λεπτά οι Ισραηλινοί διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Σέρβο επιθετικό, Ντόρντε Γιοβάνοβιτς (22ο λεπτό, 0-2) και διαμόρφωσα το σκορ του ημιχρόνου (0-2). Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Γιοβάνοβιτς που ήρθε στην ομάδα στα μισά της περσινής περιόδου μετά από εισήγηση του Βλάνταν Ίβιτς, πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-3) στο 54ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.